Έφυγε την ίδια ημερομηνία με τη γυναίκα του ο άτυχος πιλότος


Ένα άσχημο παιχνίδι έμελλε να παίξει η μοίρα στον 58χρονο πιλότο που νοσηλευόταν στην Εντατική αφού είχε προσβληθεί με κορωνοϊό ο οποίος το μεσημέρι έχασε τη μάχη για τη ζωή με το όνομα του να καταγράφεται στη λίστα των τριών νεκρών από κορωνοϊό στην Κύπρο.

Ο 58χρονος έφυγε για το μεγάλο ταξίδι την ίδια ημερομηνία που έφυγε και η σύζυγος του πριν από λίγα χρόνια, μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο άτυχος 58χρονος πατέρας δύο παιδιών εργαζόταν στις Κυπριακές Αερογραμμές και μετά το κλείσιμό του εργοδοτήθηκε σε εταιρεία στο εξωτερικό. Σημειώνεται πως ο ένα εκ των παιδιών του ακολούθησε το δρόμο του πατέρα του και εργάζεται ως ιπτάμενος.

Ο άτυχος 58χρονος διαγνώσθηκε με κορωνοϊό το περασμένο Σάββατο και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμόχωστου. Το βράδυ της Παρασκευής η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε παρουσιάζοντας επιπλοκές στο αναπνευστικό και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου μεταφέρθηκε και διασωληνώθηκε. 

Μετά από μάχη που έδωσε για τη ζωή του, ο άτυχος 58χρονος άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Τρίτης. Σημειώνεται πως σύμφωνα με τους γιατρούς, ο 58χρονος είχε ελεύθερο ιατρικό ιστορικό.

O 58χρονος πιλότος έδωσε δείγμα όταν επέστρεψε στην Κύπρο ωστόσο παραμένει άγνωστο που μολύνθηκε από τον ιό αφού είχε ταξιδέψει σε αρκετές χώρες, λόγω της δουλειάς του, τις προηγούμενες ημέρες.


Πηγή: reporter.com.cy