Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο 19χρονος Γρηγόρης... Χαρίζει ζωή με το θάνατό του


Ζωή με το θάνατο του, χαρίζει ο 19χρονος που είχε τραυματιστεί κρίσιμα και έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά από τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Τραχώνι.

Ο Γρηγόρης Πικής, ο οποίος ήταν ποδοσφαιριστής της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου, νοσηλευόταν από τις 23 Ιανουαρίου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε ως μη αναστρέψιμη, με τους γονείς του να παίρνουν την μεγάλη απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του, χαρίζοντας έτσι ζωή σε άλλους ανθρώπους.


Η μεταφορά των οργάνων του άτυχου 19χρονου, αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του ποδοσφαιριστή ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου, εξεφρασε τη θλίψη της ενημερώνοντας το κοινό για το τραγικό περιστατικό.

«Με μεγάλη λύπη σας πληροφορουμε τον χαμο του ποδοσφαιριστη της Ομαδας μας Γρηγορη Πικη. Όλες οι προγραμματισμένες δραστηριότητες μας αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας. Οι σκέψεις και προσευχές μας είναι μαζί με τους οικείους και ολους οσοι γνωριζαν τον Γρηγόρη.

Καλό Παράδεισο Φίλε!»

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο είχε σημειωθεί, γύρω στις 9.15 το βράδυ 23 Ιανουαρίου, καθώς ο άτυχος Γρηγόρης οδηγούσε το όχημα του σε δρόμο στο Τραχώνι.


Σε κάποια στιγμή, ο άτυχος 19χρονος παρεξέκλινε της πορείας του και συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 21χρονος.

Από τη σύγκρουση, ο άτυχος Γρηγόρης τραυματίστηκε κρισιμα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού,  όπου οι επί καθήκοντι ιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Από το τροχαίο, τραυματίστηκαν τόσο ο 21χρονος οδηγός του άλλου οχήματος,όσο και η 16χρονη συνοδηγός, οι οποίοι μεταφέρθηκαν επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις.


Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής.


ΠΗΓΗ: reporter.com.cy