Εδώ βρισκόταν ο ίλαρχος 1 μήνα πριν την αποκάλυψη των φόνων (photos)



Πρώτο θέμα και στα ελλαδικά Μέσα εξακολουθεί να είναι η δράση του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς ο οποίος ομολόγησε τη διάπραξη 7 δολοφονιών, ανάμεσα σε αυτές και δυο παιδιών.

Ο 35χρονος, ένα μήνα πριν την αποκάλυψη των ειδεχθών εγκλημάτων του, βρισκόταν σύμφωνα με ελλαδικά Μέσα στο Κιλκίς. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό τον περασμένο Μάρτιο ο 35χρονος βρισκόταν για εκπαίδευση στο πλαίσιο των στρατιωτικών του καθηκόντων.

Ο Ν.Μ λοιπόν είχε μεταβεί στην Ελλάδα το διάστημα 3 με 15 Μαρτίου 2019 προκειμένου να συμμετέχει στις εργασίες του Βασικού Σχολείου Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης (ΕΥΕ),στο Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Υποστήριξης Ειρήνης που βρίσκεται στο Κιλκίς. Όπως μεταδίδει το armyvoice, στις εργασίες συμμετείχαν μεταξύ άλλων 27 Έλληνες και αλλοδαποί Αξιωματικοί, υπαξιωματικοί, μέλη Σωμάτων Ασφαλείας από εννιά χώρες.

Οι Αρχές συνεχίστηκαν ακατάπαυστα και σήμερα σε δύο μέτωπα, στη λίμνη Μεμί και στην Κόκκινη Λίμνη. Οι έρευνες στο Μιτσερό συνεχίστηκαν μέχρι αργά το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα και το ίδιο αναμένεται να γίνει και αύριο Τρίτη, όπου θα επιχειρηθεί κατάβαση δύτη στο σημείο.

Κάρτα κινητού τηλεφώνου sim επιχείρησε να καταπιεί ο 35χρονος ύποπτος και κατά παραδοχή κατά συρροή δολοφόνος.Αυτό όπως είναι γνωστό είχε γίνει κατά τη διάρκεια της σύλληψής του από μέλη της Αστυνομίας.

Ολοένα και μεγαλύτερη φρίκη έρχεται στο φως, μέσα από την δράση του κατ΄ομολογία, κατά συρροή δολοφόνου της Κύπρου. Νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότηταςαφορούν τον τρόπο με τον οποίο μετέφερε τα θύματά του, μετά τις δολοφονίες.

Πηγή:sigmalive