Έβαλαν τον «νεκρό» στον καταψύκτη και αυτός ξύπνησε μετά από 20 ώρες

Μια οικογένεια στην Ινδία είδε τον 74χρονο συγγενή της να μην κινείται τη Δευτέρα, υπέθεσε πως πέθανε και τον έβαλε σε έναν καταψύκτη για να διατηρηθεί μέχρι την κηδεία και ο άνθρωπος ξύπνησε μετά από 20 ώρες!

Η ινδική αστυνομία έσωσε έναν 74χρονο άνδρα από έναν... καταψύκτη, στον οποίο φυλάχθηκε από τον αδερφό του, αφού η οικογένειά του υπέθεσε ότι είχε πεθάνει! 

Ο Balasubramanian Kumar ήταν σοβαρά άρρωστος και κοιμόταν στο χωριό του, το Kandhampatti, στην πολιτεία Ταμίλ Ναντού της Ινδίας, όταν η οικογένειά του παρατήρησε ότι είχε σταματήσει να κινείται τη Δευτέρα (12/10) το απόγευμα. 

Υποθέτοντας, λοιπόν, πως πέθανε, η οικογένεια ζήτησε να παραδοθεί στο σπίτι ένας καταψύκτης, ώστε να συντηρήσουν τη σορό του 74χρονου μέχρι την κηδεία. Ωστόσο, όταν ένας υπάλληλος της εταιρείας ψυγείων ήρθε να τον πάρει την επόμενη μέρα, παρατήρησε ότι η «σορός» κινούνταν!

Αμέσως κλήθηκε η οικογένεια και όταν έλεγξαν, πράγματι, συνειδητοποίησαν ότι ο κ. Kumar εξακολουθούσε να αναπνέει, οπότε ζήτησαν βοήθεια. 

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο άνδρας κρατήθηκε στον καταψύκτη για περίπου 20 ώρες!

Ο επιθεωρητής Rajasekaran της αστυνομίας του Sooramangalam δήλωσε στον Independent ότι κλήθηκαν στο σπίτι την Τρίτη από την εταιρεία ψυγείων και ότι έχει απαγγείλει κατηγορίες εναντίον των μελών της οικογένειας, που κήρυξαν τον κ. Kumar νεκρό, χωρίς κατάλληλο ιατρικό έλεγχο. 

Το περιστατικό έχει προκαλέσει σάλο στην Ινδία, καθώς κυκλοφόρησε και ένα βίντεο, που δείχνει τον 74χρονο μέσα στον καταψύκτη να κουνιέται.

Στο βίντεο, ένας άντρας ακούγεται να λέει ότι ο αδερφός του είναι νεκρός, ακόμη και όταν ο άντρας πίσω από την κάμερα του λέει ότι το χέρι του κ. Kumar κουνιέται. «Τα χέρια του τρέμουν, πώς γίνεται αυτό;», ρωτάει το άτομο πίσω από την κάμερα. «Α, πρόκειται απλά για επιληπτικές κρίσεις», απαντάει ο αδερφός, που λέγεται Saravanan. «Πώς γίνεται αυτό αν είναι νεκρός;», το άτομο ρωτάει, και ο Saravanan απαντά εκ νέου: «Η ψυχή του δεν τον έχει αφήσει ακόμα». 

Ινδικό Μέσο ανέφερε ότι ο κ. Kumar βγήκε αμέσως από τον καταψύκτη και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να υποβάλλεται σε θεραπεία.