Εξήγγειλε υποψηφιότητα για το Δήμο Αμμοχώστου ο Ανδρέας Λόρδος

Την υποψηφιότητά του ως ανεξάρτητος υποψήφιος για το αξίωμα του Δημάρχου Αμμοχώστου ανακοίνωσε ο Ανδρέας Λόρδος, με μόνο του στόχο την επιστροφή.


Απευθυνόμενος στους Αμμοχωστιανούς  ο κ. Λόρδος αναφέρει στην εξαγγελία του ότι θα σταθεί ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις ερχόμενες δημαρχιακές εκλογές «για την αξιοπρέπεια μας, για τους νεκρούς μας, για τους παππούδες και τους αγαπημένους μας που έφυγαν». «Μόνος μου στόχος η επιστροφή», σημειώνει.


«Για να πάρουμε την πόλη μας από τους Τούρκους, πρώτα πρέπει να την πάρουμε από τα κόμματα», αναφέρει, προσθέτοντας ότι «είτε αυτά θα συμπλεύσουν μαζί μας αξιοπρεπώς και θα μας στηρίξουν στον αγώνα μας, είτε θα παρακαμφθούν ωμά και δυναμικά». Ο κ. Λόρδος, συμπληρώνει ότι τείνει «την ύστατη το χέρι μου στους πολιτικούς ηγέτες να αποδείξουν το αντίθετο στηρίζοντας την υποψηφιότητα μου δυναμικά και αδελφικά» και καλεί τους Αμμοχωστιανούς «όπως στείλετε το μήνυμα της επιστροφής σε όλα τα σωματεία και τα οργανωμένα σύνολα της πόλης μας». 


Υπενθυμίζεται ότι για τη δημαρχεία Αμμοχώστου υποψηφιότητα εξήγγειλε ήδη ο Διευθυντής της Πυροσβετικής Μάρκος Τράγκολας, ο οποίος στο τέλος του μήνα αφυπηρετεί από την υπηρεσία, ενώ το απόγευμα ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σούγλης ανακοίνωσε μέσω twitter, ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κατέλθει ως υποψήφιος.

Πηγή: philenews/ ΚΥΠΕ