Εξαπάτησε την πρώην του για να κάνει χλιδάτες διακοπές στην Αγία Νάπα


Κομπίνα σε βάρος της πρώην συντρόφου του, έστησε νεαρός στην Βρετανία για να κάνει διακοπές στην Αγία Νάπα, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε φυλάκιση.

 

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Mirror», ο 29χρονος Phillip Allman, είχε σχέση για έξι χρόνια με την Lucy Sarp, ωστόσο σε κάποια στιγμή οι δύο τους αποφάσισαν να χωρίσουν. Παρόλα αυτά, η παραπονούμενη τον άφησε να διαμένει στο διαμέρισμα της, αφού ο 29χρονος δεν είχε άλλο χώρο διαμονής.

 

Σε κάποια στιγμή ο Allman, αποφάσισε ότι ήθελε να κάνει διακοπές στην Αγία Νάπα και χρειαζόταν δύο χιλιάδες στερλίνες. Έτσι αποφάσισε να βάλει το διαμέρισμα της Sarp, στην πλατφόρμα Gumtree, όπου ζητούσε τετρακόσιες στερλίνες ως προκαταβολή για ενοικίαση του.

 

Τελικά, ο 29χρονος με τα χρήματα που μάζεψε, αγόρασε εισιτήριο τόσο για τον ίδιο, όσο και για ένα φίλο του, ωστόσο το σχέδιο του υπόπτου αποκαλύφθηκε, συνελήφθη από τις Αρχές και οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου.


Καταδικάζοντας τον Allman σε ένα χρόνο φυλάκιση, ο δικαστής της υπόθεσης είπε ότι τα αδικήματα είναι πραγματικά κακά.


«Ήσουν αρκετά τυχερός να έχεις μια γενναιόδωρη φίλη και εκμεταλλεύθηκες τη φιλία και την εμπιστοσύνη που σου επέδειξε, για να αρπάξεις τα λεφτά».

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα ο 29χρονος είχε διαπράξει περισσότερα από 50 αδικήματα στο παρελθόν.