Εξ' επαφής με πυροβολισμούς στο κεφάλι εκτέλεσε τη σύντροφο του ο αυτόχειρας


Προμελετημένο εκτιμούν οι Αρχές, πως ήταν το έγκλημα του 35χρονου Ε/κ στη Λεμεσό, ο οποίος αφού δολοφόνησε εν ψυχρό, την 25χρονη επίσης Ε/κ σύντροφο του, έθεσε τέρμα στη ζωή του.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, φαίνεται ότι ο 35χρονος έκλεισε ραντεβού θανάτου στην 25χρονη στο πεδίο βολή της Αγίας Φύλας, έχοντας μαζί του ένα κυνηγετικό όπλο, τύπου ΔΟΚΟ.

Ο 35χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, πυροβόλησε δύο φορές εξ’ επαφής την 25χρονη στο κεφάλι, ενώ αφού την σκότωσε, έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Το ζευγάρι, εντόπισε νεκρό ο πατέρας του 35χρονου αυτόχειρα, ο οποίος προηγουμένως είχε λάβει τηλεφώνημα από το γιο του κατά το οποίο τον ενημέρωσε ότι βρισκόταν στο πεδίο βολής.Mετά το τηλεφώνημα, o πατέρας διαπίστωσε ότι από την οικία τους έλειπε το κυνηγετικό όπλο και άρχισε να αναζητά τον γιο του.

Αμέσως ο τραγικός πατέρας κάλεσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στη σκηνή και άρχισαν έρευνες ώστε να διαφανούν τα ακριβή αίτια που όπλισαν το χέρι του 35χρονου.

Στη σκηνή για αυτοψία κλήθηκαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα, ενώ καθοριστικά είναι τα όσα θα καταθέσει ο πατέρας του θύτη.

Πηγή:reportet.com.cy