Επ. Αμμοχώστου: Delivery από την αγαπημένη σας Mascot


Σε άλλη μια πρωτότυπη ιδέα προχώρησε το Play4All στο Παραλίμνι, στόχος της οποίας είναι να...μοιράσει χαρά στα παιδιά την ημέρα των γενεθλίων τους!


Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο (23740555) και αυτό θα φροντίσει η παραγγελία του φαγητού σας να παραδοθεί στη πόρτα σας από την αγαπημένη σας MASCOT! 

Διαβάστε την ανακοίνωση:

"Δυστυχώς τα περιοριστικά μέτρα για αναχαίτιση της πανδημίας δεν επιτρέπουν στο παρόν στάδιο στα παιδιά μας να γιορτάσουν  και να παίξουν μαζί μας την μέρα των γενεθλίων τους. Για αυτό και εμείς αποφασίσαμε να μοιράσουμε χαμόγελα και λίγη από την αύρα χαράς και ξεγνασιάς του #Play4all. 
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας μας στο τηλέφωνο 23740555 και εμείς θα φροντίσουμε η παραγγελία φαγητού σας να παραδοθεί στη πόρτα σας από την αγαπημένη σας MASCOT!

👉 Η υπηρεσία προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες food home - delivery άνω των €60,00.
👉 Οι μασκότ θα εξυπηρετούν με βάση προτεραιότητας. Καλέστε μας μια μέρα πριν το οικογενειακό σας γεγονός να βεβαιωθείτε πως η μασκότ της επιλογής σας θα είναι διαθέσιμη.

Σημείωμα από τη διεύθυνση:
Η ανταπόκριση σας στην υπηρεσία food take-away & delivery που ξεκινήσαμε πρόσφατα ως Play4All είναι συγκινητική και για αυτό και εμείς διαλέξαμε να πραγματοποιήσουμε ένα απο τα αιτήματα που είχατε απο τη 1η μέρα που ξεκινήσαμε την υπηρεσία αυτή. 
Εκτός από “delivery” φαγητού, να βρούμε τον τρόπο να κάνουμε και «delivery» ευτυχία για τα μικρά μας παιδιά. Άλλωστε το Play4All λειτουργεί τόσα χρόνια στοχοπροσηλωμένο στο να προσφέρει ακριβώς αυτή την «υπηρεσία». 
Το αναφαίρετο δικαίωμα στα παιδιά μας να μεγαλώσουν μέσα σε ένα περιβάλλον χαράς και ξεγνασιάς. Σε ένα κόσμο ελεύθερο. Ευχόμαστε να καταφέρουμε να μοιράσουμε χαρά και χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους με αυτό το τρόπο μέχρι να ξανανταμωθούμε στον χώρο μας για να παίξουμε και να χαμογελάσουμε με τη καρδιά μας. Σας ευχαριστούμε. Καλή δύναμη.
‼ WE DELIVER “YUMMY” HAPPINESS
📍 Δερύνεια
📍 Παραλίμνι
📍 Περνέρα
📍 Κάππαρη
📍 Αγία Ναπα
📍 Φρεναρος
📍 Σωτήρα
🚗 ΔΕΥΤΕΡΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ από τις 18:00 - 23:00!
⛔ ΤΡΙΤΗ: ΚΛΕΙΣΤΑ"