Δυστυχώς δολοφονήθηκε η 38χρονη Τόνια

Η Τόνια (Αντονίνα) Ζόεβα 38 χρόνων Βουλγαρικής καταγωγής, χάθηκε κάτω από περίεργες συνθήκες με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» να προσπαθεί μέσα από πληροφορίες που έχει αντλήσει να «φωτίσει» το σκοτάδι γύρω από την εξαφάνιση της. Τελικα επιβεβαιώθηε η εξελιξη που όλοι φοβόντουσαν.

Η 38χρονη σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή της Παρασκευής 18/5 το τελευταίο διάστημα ζούσε στην Κύπρο, φτάνοντας στο νησί μας για να βγάλει τα προς το ζήν, ψάχνοντας  μια καλύτερη δουλειά.Δυστυχώς δεν κατάφερε να βρει αυτό που ήθελε με αποτέλεσμα στα τέλη Απριλίου 2018 να επιστρέψει στην Κρήτη, εκεί που από τις 11 του μήνα να αγνοείτο η τύχη της.

Μετά τα στοιχεία που προέκυψαν από την πολύμηνη αστυνομική έρευνα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 59χρονου, για ανθρωποκτονία με πρόθεση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα στο όχημα του 59χρονου εντοπίστηκε αίμα που ανήκει στην 38χρονη.

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, πρόκειται για Ρεθυμνιώτη, ο οποίος στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε άλλη υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Από την άλλη το neakriti.gr αναφέρει πως  στο σπίτι και το αυτοκίνητο του 59χρονου φέρεται να βρέθηκαν κηλίδες αίματος της 38χρονης αγνοούμενης, γεγονός που οδήγησε τους αστυνομικούς προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως φερόμενος δράστης και θύμα είχαν πολύ έντονη και τεταμένη σχέση. Ο 59χρονος αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία και εμπλοκή σε αυτή την υπόθεση. Η προανάκριση συνεχίζεται και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον ανακριτή Ρεθύμνου.


ΠΗΓΗ:tothemaonline