Δυστύχημα Παραλίμνι: Έτσι έγινε το μοιραίο τροχαίο (ΡΕΠΟΡΤΑΖ Ν.Α)



Θερίζει ο Μολώχ της ασφάλτου, καθώς το απόγευμα της Κυριακής, όπως αποκλειστικα ενημερωθήκατε από τα ρεπορτάζ του neAmmochostos, σημειώθηκε άλλο ένα δυστύχημα στην οδό Σωτήρας στο Παραλίμνι, με θύμα 33χρονο από τη Σωτήρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο κατευθυνόμενο από Παραλίμνι στη Σωτήρα, επιχείρησε σε μια στιγμή να στρίψει προς την αντίθετη λωρίδα, με σκοπό να εισέλθει στο χώρο στάθμευσης του ταχυδρομείου. Εκείνη τη στιγμή ωστόσο, ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ερχόμενος με μεγάλη ταχύτητα από Σωτήρα προς Παραλίμνι συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί και να χτυπήσει με σφοδρότητα στην άσφαλτο.

Ο  33χρονος, οδηγός διακομίστηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

 Ο μοτοσικλετιστής, όπως ανεπίσημα πληροφορούμαστε, φέρεται να φορούσε κράνος.

Σύμφωνα με νεότερες, ανεπίσημες πάντα, πληροφορίες του Ν.Α, ο οδηγός του αυτοκινήτου από το Παραλίμνι, υποβάλλεται αυτή την ώρα σε εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όμως φαίνεται να βρίσκεται εκτός κινδύνου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:neAmmochostos.com