Δυστύχημα Αυγόρου: Πήγαινε στη μάντρα με τα ζώα του ο άτυχος Ματθαίος


Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα χθες το βράδυ, στην επαρχία Αμμοχώστου, διερευνά η Αστυνομία, έπειτα από το οποίο έχασε τη ζωή του ο 37χρονος Ματθαίος Μπισιάρας, τέως από Αυγόρου.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 8.30 το βράδυ της Τρίτης, στο δρόμο Αυγόρου - Λιοπετρίου, όπου ο 37χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του, κατευθυνόταν προς το Λιοπέτρι και στην μάντρα με τα ζώα του.

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΓΟΡΟΥ

Σε σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 37χρονος φέρεται να απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο παρέκκλινε της πορείας του και ανατράπηκε σε χωράφι αριστερά του δρόμου.

Τον 37χρονο εντόπισε γύρω στις 11.00 το βράδυ, στο σημείο του δυστυχήματος, ο κουνιάδος του, ο οποίος τον αναζητούσε.
Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον 37χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του.

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΓΟΡΟΥ

Στη σκηνή του δυστυχήματος διενήργησαν εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, ενώ οι εξετάσεις στη σκηνή συνεχίστηκαν και σήμερα το πρωί.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα διερευνά η Τροχαία Αμμοχώστου, ενώ από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται πως ο άτυχος Ματθαίος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου,  ανέφερε ότι από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία ο 37χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας και κάλεσε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για το δυστύχημα, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23 803019, τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την γραμμή επικοινωνίας του πολίτη στο 1460.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ


Πηγή: reporter.com.cy