Σε ξενοδοχείο θα μεταφέρονται κρατούμενοι με κορωνοϊό


Στο ξενοδοχείο Eden, με διάταγμα του Υπουργού Δικαιοσύνης θα οδηγούνται κρατούμενοι οι οποίοι τυχόν να εντοπιστούν θετικοί στον κορωνοϊό αφού όπως αναφέρει το εν λόγω διάταγμα, στο συγκεκριμένο κατάλυμα τρία δωμάτια καθορίστηκαν ως φυλακή. 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του philenews, η ανάγκη καθορισμού δωματίων- φυλακών σε ξενοδοχείο- καραντίνα, προέκυψε μετά τον εντοπισμό κρατούμενου των Κεντρικών Φυλακών, θετικού στον κορωνοϊο ο οποίος θα έπρεπε να απομακρυνθεί άμεσα από το χώρο. Την ευθύνη φρούρησης των τριών δωματίων έχει το προσωπικό των Κεντρικών Φυλακών.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί άλλος κρατούμενος θετικός στο ιό ενώ από πλευράς των Κεντρικών Φυλακών τα μέτρα ασφαλείας και πρόληψης για τον κορωνοϊό, επικαιροποιούνται συνεχώς. 

Υπενθυμίζεται ότι το ξενοδοχείο Eden, κατόπιν 3μηνης σύμβασης με το Υπουργείο Υγείας, ορίστηκε ως το σημείο όπου θα μεταφέρονται οι ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύτηκαν στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου, στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του, με ήπια ή και καθόλου συμπτώματα μέχρι να αρνητικοποιηθούν τα τεστ τους. 


ΠΗΓΗ:Philenews.com