Δόξα - ΕΝΠ: Χαμένες και οι δύο



Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας ανάμεσα σε Δόξα και ΕΝΠ το απόγευμα του Σαββάτου στο "Μακάρειο". Οι δύο ομάδες έπαιξαν και... πάλεψαν για τη νίκη μένοντας στο ισόπαλό 2-2. Με δέκα παίκτες η Ένωση από το 33' λόγω σωστής αποβολής του Αμπαρτζουμιάν. Οι "βυσσινί" προηγήθηκαν δις με Ριέρα και Πίττα και η Δόξα απάντησε με τους Κάρλος και Μπατίν. Αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί καμία ομάδα στην μάχη για παραμονή.

Το ΦΙΛΜ του αγώνα 

- Έναρξη.

-2' Πρώτη ευκαιρία στον αγώνα. Σέντρα του Ριέρα, κεφαλιά του Φυτανίδη η μπάλα λίγο έξω.

-10' Έχει τον έλεγχο η ΕΝΠ, κρατά την μπάλα και την κυκλοφορεί στην μεσαία γραμμή.

-12' Τραγικό λάθος του Γκρεμσλ, του έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια αλλά ο Ριέρα δεν πρόλαβε να το εκμεταλλευτεί.

-13' Νέα ευκαιρία για την ΕΝΠ. Εκτέλεση κόρνερ του Ριέρα, προβολή του Κυριάκου από την μικρή περιοχή, έδιωξε δύσκολα ο Γκρεμσλ. Ο Μουκτάρης κράτησε τον Κυριάκου την ώρα της εκτέλεσης, δεν υποδείχθηκε η παράβαση.

-17' Σειρά της Δόξας να χάσει κλασική ευκαιρία. Ο Μπατίν έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, πέρασε και τον Πέτρου αλλά το πλασέ του από πλάγια θέση χτύπησε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

-23' Ανέβηκε η Δόξα στα τελευταία λεπτά και ισορρόπησε το παιχνίδι.

-30' Φοβερή ευκαιρία για την Δόξα. Ο Κάρλος συνέκλινε από αριστερά και μπήκε στην περιοχή, έκανε το αριστερό πλασέ με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω.

-31' Στο έδαφος ο Γκρεμσλ με πρόβλημα τραυματισμού. Ξεκίνησε ζέσταμα ο Λοΐζου.

-32' Συνεχίζεται κανονικά το παιχνίδι, χωρίς να γίνει αλλαγή ο γκολκίπερ τη Δόξας.

-33' ΚΟΚΚΙΝΗ ο Αμπαρτζουμιάν. Επικίνδυνο και άτσαλο τάκλιν από τον Αρμένιο, σήκωσε ψηλά το πόδι και χτύπησε τον Αρτάμπε. Απ' ευθείας η κόκκινη, με δέκα παίκτες συνεχίζει η Ένωση.

-36' ΓΚΟΛ για την ΕΝΠ με τον Ριέρα! Μακρινό σουτ του Μηνά Αντωνίου, ο Γκρεμσλ έδιωξε δύσκολα, η μπάλα έφτασε στον Ριέρα που με τρεις διαδοχικές προσποιήσεις... έριξε στο έδαφος Νεκτάριο, Γκρεμσλ και Μουκτάρη, πλασάροντας εύστοχα για το 0-1!

-38' Αναγκαστική αλλαγή για την Δόξα. Ο Αρτάμπε που δέχθηκε το... δολοφονικό τάκλιν στην φάση της αποβολής του Αμπαρτζουμιάν, δεν μπόρεσε να συνεχίσει και ο Παπαφώτης πήρε την θέση του.

-42' ΓΚΟΛ για την Δόξα! Άμεση απάντηση από πλευράς γηπεδούχων. Ωραία σέντρα του Περέιρα από δεξιά, ο Κάρλος στο δεύτερο δοκάρι με καρφωτή κεφαλιά από κοντά νίκησε τον Πέτρου για το 1-1!

-45' Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις.

-Τέλος ημιχρόνου.

-Ξεκίνησε το β' μέρος.

-54' Ο Μπατίν έφυγη στην πλάτη της άμυνας και έκανε το γύρισμα, ο Ζατλ δεν πρόλαβε.

-56' ΓΚΟΛ για την ΕΝΠ με τον Πίττα! Ο νεαρός άσος έκανε την κίνηση έξω από την περιοχή, βρήκε χώρο και έκανε το διαγώνιο σουτ νικώντας τον Γκρεμσλ για το 1-2!

-59' Φανταστική επέμβαση από τον Πέτρου. Σέντρα του Νεκτάριου, κεφαλιά του Μουκτάρη από κοντά αλλά ο γκολκίπερ της ΕΝΠ... απογειώθηκε και κράτησε το 2-1.

-60' ΔΟΚΑΡΙ για την Δόξα! Ο Νεκτάριος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Μουκτάρης έκανε την κεφαλιά σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι.

-61' ΓΚΟΛ για την Δόξα με τον Μπατίν! Σέντρα του Νεκτάριου από αριστερά, ο Μπατίν νίκησε τον Κυριάκου στον αέρα και με ωραία κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2! Έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς ΕΝΠ για φάουλ που έγινε απ' τον Κάρλος στον Ενόχ στο ξεκίνημα της φάσης.

-70' Κρατά περισσότερο μπάλα η Δόξα και πιέζει για την ανατροπή.

-73' Πρώτη αλλαγή για την ΕΝΠ. Κοσμά αντί Ριέρα.

-74΄Αλλαγή για την Δόξα. Χατζηβασίλης αντί Ζατλ.

-75' ΔΟΚΑΡΙ για την Δόξα! Ο Μπόλιεβιτς εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση, με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

-77' Αλλαγή για την Ένωση. Μουλαζίμης αντί Ενόχ.

-78' Εκτελεί φάουλ ο Ουντότζι, μπλοκάρει ο Γκρεμσλ.

-83' Ολοκληρώνει τις αλλαγές η Δόξα. Παβλόφ αντί Μπατίν.

-87' Σέντρα - σουτ του Μηνά, δύσκολα σε κόρνερ ο Γκρεμσλ.

-90' Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις.

-90+2' Σερμπάκοφ αντί Ουντότζι.

ΔΟΞΑ: Γκρεμσλ, Περέιρα, Μουκτάρης, Μιτρέα, Αλεξάνδρου, Τίνκου, Μπόλιεβιτς, Αρτάμπε (38'Παπαφώτης), Κάρλος, Ζατλ (74'Χατζηβασίλης), Μπατίν (83'Παβλόφ).

ΕΝΠ: Πέτρου, Αμπαρτζουμιάν, Ολίβα, Φυτανίδης, Κυριάκου, Μαϊσουράντζε, Ενόχ (77'Μουλαζίμης), Ριέρα (73' Κοσμά), Πίττας, Ουντότζι (90+2'Σερμπάκοφ), Αντωνίου.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μουκτάρης, Παπαφώτης, Μιτρέα - Μαϊσουράντζε, Ολίβα.

ΚΟΚΚΙΝΗ: Αμπαρτζουμιάν.

Διαιτητής: Γιώργος Νικολάου
Α' Βοηθός Διαιτητής: Στέλιος Νικήτα
Β' Βοηθός Διαιτητής: Ομηρος Τζιωρτζής
4ος Διαιτητής: Αναστάσης Αναστάση
Παρατηρητής Διαιτησίας: Κώστας Καπιτανής