Ο καιρός στην επαρχία Αμμοχώστου


Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. 

Η θερμοκρασία στην επαρχία Αμμοχώστου θα ανέλθει στους 21 βαθμούς  και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες κυρίως στα παράλια. Στα ψηλότερα ορεινά δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. 

Η θερμοκρασία στην επ. Αμμοχώστου το βράδυ, θα πέσει στους 13 βαθμούς  και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δεν αποκλείεται να σχηματιστεί παγετός.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Ο καιρός από αργά το απόγευμα αναμένεται να βελτιωθεί.

Την Κυριακή θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως από το μεσημέρι και μετά.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μη αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο, μικρή άνοδο την Κυριακή και μη αξιόλογη μεταβολή την Δευτέρα, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.