Διάρρηξη σπιτιού στο Παραλίμνι!



Διαρρήκτες στο Παραλίμνι παραβίασαν την πίσω πόρτα σπιτιού, έκλεψαν λεφτά και κοσμήματα και εξαφανίστηκαν όταν άκουσαν την ιδιοκτήτρια να φτάνει στην οικία της.

Δυστυχώς οι διαρρήξεις και οι κλοπές τους τελευταίους μήνες έχουν μετατραπεί σε μάστιγα στην επαρχία Αμμοχώστου.

Το πιο πάνω περιστατικό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το neAmmochostos, συνέβη την προηγούμενη Κυριακή γύρω στις 6 το απόγευμα, με τους δράστες να εκμεταλλεύονται, προφανώς, το γεγονός ότι η πλειοψηφία των κατοίκων βρισκόταν στη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση.

Το θετικό είναι ότι η ιδιοκτήτρια της οικίας φαίνεται να επέστρεψε στο σπίτι της την ώρα ακριβώς που γινόταν η κλοπή κι αυτό παρεμπόδισε τους δράστες να...ξαφρίσουν εντελώς το σπίτι!

Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, εικάζει ότι οι διαρρήκτες ήταν δύο ή και περισσότεροι, ενώ με τα στοιχεία που έχει συλλέξει από τη σκηνή, πιστεύει ότι με το που άκουσαν οι δράστες την ιδιοκτήτρια να μπαίνει εντός του σπιτιού τράπηκαν σε φυγή από την πίσω πόρτα!

Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει καθώς γίνονται διαρρήξεις σε όλη την επαρχία ακόμα και πρωί. Οι πολίτες ανησυχούν και ζητούν από την αστυνομία να βάλει ένα… φρένο στην υπόθεση!

neAmmochostos