Διάρρηξη Παραλίμνι: Υπό τετραήμερη κράτηση οι δυο συλληφθέντες


Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εναντίον δύο ατόμων, ηλικίας 25 και 20 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής καταστήματος στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε στις 10 Δεκεμβρίου στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από 30χρονη υπάλληλο καταστήματος που βρίσκεται στο Παραλίμνι, ιδιοκτησίας 43χρονης από το Παραλίμνι, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 9 και 10 του μήνα και των ωρών 19.00 – 09.00, άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν το κατάστημα και έκλεψαν από μέσα την ταμειακή μηχανή εντός της οποίας υπήρχε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ σε διάφορα κέρματα.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου για εξετάσεις και από έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο άγνωστος ή οι άγνωστοι εισήλθαν στο κατάστημα από σιδερένια συρόμενη πόρτα την οποία παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο.

Για την υπόθεση προέκυψε μαρτυρία εναντίον ενός 25χρονου από το Παραλίμνι, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι και ένας αλλοδαπός 20 χρόνων κάτοικος Παραλιμνίου που συνελήφθηκε χθες το βράδυ.

Ανακρινόμενος σε θεληματική κατάθεση του ο 20χρονος παραδέχθηκε τη διάπραξη ακόμα τριών διαρρήξεων και κλοπών καταστημάτων.

Οι δύο συλληφθέντες παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για τέσσερις ημέρες.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.