Διανύει τις πρώτες του ώρες στο σπίτι ο μικρός Αντώνης (βίντεο)


Δυόμιση και πλέον μήνες έχουν περάσει από τότε που ο μικρός Αντώνης έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ζωής στη Βοστώνη μαζί με τους γονείς του, για να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία και ήδη επέστρεψε δυνατότερος και διανύει τις πρώτες ώρες στο σπίτι του στην Κύπρο. 

Μιλώντας στην εκπομπή του OMEGA  «Ενημέρωση Τώρα», η μητέρα του μικρού Αντώνη, Χαρά Θωμά, ευχαριστώντας όλο το κόσμο για τη στήριξη, περιέγραψε τις πρώτες ώρες μετά την επιστροφή του πίσω στο σπίτι, τις αντιδράσεις του αλλά και την κατάσταση της υγείας του. 

Κρατώντας στην αγκαλιά της τον μικρό Αντώνη, ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενος, ωστόσο χρειάζεται προσοχή και ξεκούραση. Ο μικρός Αντώνης παρουσιάστηκε ιδιαίτερα υπερκινητικός στην κάμερα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την πορεία της υγείας του, ενώ έστελνε φιλάκια στην κάμερα. 

Όπως είπε η κ. Θωμά, οι πρώτες στιγμές στο σπίτι μαζί με τον Αντώνη μετά την επιστροφή τους από τη Βοστώνη ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές, με τον μικρό να κοιτάζει δεξιά και αριστερά για να συνειδητοποιήσει ότι όντως επέστρεψε στο σπίτι του.

Σχετικά με την πορεία της υγείας του μικρού Αντώνη, η κ. Θωμά είπε πως βρίσκεται ακόμη σε θεραπευτικό πρόγραμμα και πρέπει να παραμένει κλεισμένος στο σπίτι για ακόμη ένα μήνα τουλάχιστον, μέχρι να τελειώσει η φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει. Ωστόσο ο μικρός παρουσιάζει ήδη σημαντική βελτίωση στην υγεία του από τις πρώτες κιόλας μέρες της θεραπείας του. 

Δείτε το βίντεο: 

Πηγή: philenews