Διακοπές από 15 ευρώ για Κύπριους τον Νοέμβριο- Πληροφορίες

Ελκυστικές τιμές σε Κύπριους προνοεί ο νέος διαδραστικός κατάλογος εσωτερικού τουρισμού, που δημοσιοποίησε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) στο πλαίσιο της προωθούμενης πολιτικής για ανάπτυξη του εσωτερικού τουρισμού.


Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο ΠΑΣΥΞΕ ο νέος κατάλογος προνοεί «ελκυστικότατες τιμές», με σημαντική έκπτωση για τους συμπατριώτες μας, σε 69 ξενοδοχεία, συγκροτήματα οργανωμένων διαμερισμάτων και τουριστικών χωριών.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ο κατάλογος, που καλύπτει από 1/11/2018 μέχρι 31/3/2019, περιλαμβάνει για τον Νοέμβριο ειδικές προσφορές αρχίζουν από €15.00 το άτομο σε studio (για διαμονή 2 ατόμων) και από €20.00 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου (για διαμονή 2 ατόμων)(Pyrgos).

Ο κατάλογος θα διατίθεται στο διαδίκτυο από την 1/11/2018, στις ιστοσελίδες του ΠΑΣΥΞΕ, του ΚΟΤ και της Τράπεζας Κύπρου για πιο εύκολη πρόσβαση από τους κύπριους συμπατριώτες μας: www.cyprushotelassociation.org, www.visitcyprus.com, www.visitcyprus.biz, και www.bankofcyrpus.com.

«Ο ΠΑΣΥΞΕ κατέβαλε και φέτος έντονη προσπάθεια και ενθάρρυνε τα μέλη του να παραμείνουν σε λειτουργία κατά τη χειμερινή περίοδο, έστω και μερικώς, επιμηκύνοντας έτσι την τουριστική περίοδο, νοουμένου ότι τα οικονομικά τους δεδομένα θα το επέτρεπαν», αναφέρεται στην ανακοίνωση.