ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Θέλεις να δειπνήσεις σε Ιgloo στο ψηλότερο σημείο της Αγίας Νάπας;


Το Κολέγιο Akademia, συναντά το Hotel Napa Suites και σου προσφέρουν για πρώτη φορά στην Κύπρο, την εμπειρία ενός δείπνου σε Igloo με πανοραμική θέα. 

Το 1ο Πιστοποιημένο, Αναγνωρισμένο, Ίδρυμα Ανώτερης Εκπαίδευσης Ξενοδοχειακών Σπουδών στην επαρχία Αμμοχώστου, σε συνεργασία με το Napa Suites Hotel, δίνουν την ευκαιρία σε ένα τυχερό, να ζήσει μαζί με ένα άτομο της επιλογής του την απόλυτη Igloo Dining Experience!

Μία πριβέ, γαστρονομική -και όχι μόνο- εμπειρία!

Παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό, διεκδικείτε την ευκαιρία να ζήσετε -για πρώτη φορά στην Κύπρο- την Ιgloo Dining Experience. Ένα πριβέ δείπνο, απολαμβάνοντας ένα σετ μενού έξι πιάτων, για δύο ώρες μέσα σε ένα ιγκλού, στην ταράτσα του εστιατορίου, στο NapaSuitesHotel, στην επαρχία Αμμοχώστου, με πανοραμική θέα στην Αγία Νάπα!

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο του μαθήματος «HOS 301 Special Interest Tourism» του Κολεγίου Akademia, υποστηρίζοντας την σύγχρονη προσέγγιση των γαστρονομικών πρότζεκτ του ξενοδοχειακού τομέα, στην εστίαση.  

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό, γίνε μέρος του Akademia!

Για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό, πήγαινε στη σχετική ανάρτηση κάνε tag το άτομο που θα ήθελες να μοιραστείτε αυτή την μοναδική εμπειρία και like στη σελίδα μας Akademia College στο Facebook. Ο διαγωνισμός λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2022, οι νικητές θα αναδειχθούν με την μέθοδο της τυχαίας επιλογής και θα ανακοινωθούν μέσω σχολίου στο post του διαγωνισμού. 

Μάθε τώρα περισσότερα για το Κολέγιο Akademia και την ευκαιρία να αποκτήσεις μέσα σε δύο χρόνια, το Δίπλωμα της Ξενοδοχειακής Διοίκησης, με δίδακτρα 3.700 ευρώ ετησίως και τη δυνατότητα υποτροφιών μέσω οικονομικής στήριξης κρατικής φοιτητικής χορηγίας. 

Με ευέλικτο πρόγραμμα για εργαζόμενους και με τα εχέγγυα για το ξεκίνημα της επαγγελματικής καριέρας των ονείρων σου, από το 1ο Πιστοποιημένο, Αναγνωρισμένο, Ίδρυμα Ανώτερης Εκπαίδευσης Ξενοδοχειακών Σπουδών, στην επαρχία Αμμοχώστου. 

Έναρξη μαθημάτων 31 Ιανουαρίου 2021.

Για άμεση προσωπική συνάντηση γνωριμίας καλέστε στο 23 01 00 23 ή στείλτε το μήνυμά σας στο 99304022 αλλά και στις σελίδες του Κολεγίου σε FacebookInstagramWebsite.