ΔΗΣΥ Αμμοχώστου: Η ονοματολογία ενόψει βουλευτικών εκλογών (Ρεπορτάζ Ν.Α)


Σε λιγότερο από ένα χρόνο θα πραγματοποιηθούν οι βουλευτικές εκλογές και ήδη έχει αρχίσει η ονοματολογία για τον καταρτισμό των ψηφοδελτίων. 

Σήμερα θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε μια πρώτη εικόνα όσον αφορά του υποψήφιους βουλευτές του ΔΗΣΥ που θα κατέλθουν στο ψηφοδέλτιο της επ. Αμμοχώστου, στο οποίο, όπως όλα δείχνουν, δεν θα επανδιεκδικήσει ο Γιώργος Γεωργίου. Αντίθετα βουλευτική έδρα αναμένεται να διεκδικήσει ο γιος του, Νίκος Γεωργίου

Σύμφωνα με τα εως τώρα ρεπορτάζ, επαναδιεκδικούν οι Γιώργος Κάρουλλας, Ονούφριος Κουλλά, Κυριάκος Χατζηγιάννης, ενώ γίνονται προσπάθειες και για συμπερίληψη αριστίνδην υποψηφίου. 

Πληροφορίες του Νέα Αμμόχωστος αναφέρουν επίσης ότι νεαρός Παραλιμνίτης κοινής αποδοχής δέχεται πιέσεις προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα, καθώς το κόμμα θέλει να ανακτήσει τη δημοτικότητά του στη νεολαία της επαρχίας Αμμοχώστου, η πλειοψηφία της οποίας απέχει, ενώ ένα σημαντικό κομμάτι τα τελευταία χρόνια έχει τραβήξει...δεξιότερα. 

Επιπλέον, πηγές του Ν.Α αναφέρουν ότι προσέγγιση έχει γίνει και σε άλλα τρία πρόσωπα τα οποία δεν βλέπουν αρνητικά το ενδεχόμενο να κατέλθουν υποψήφια του ΔΗΣΥ στην επ. Αμμοχώστου. Πρόκειται για τους Χρίστο Καρρά, Παναγιώτη Τρισόκκα και Νίκο Συμεού. Ο τελευταίος πάντως συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, ενώ και οι άλλοι δύο εξετάζουν σοβαρά την πρόταση. 

Επίσης δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει στο ψηφοδέλτιο και όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάτι "χειροπιαστό".