Δημόσια καταγγελία Νικολαΐδη… «Επιτέθηκε στη Διευθύντρια που τιμώρησε την κόρη του επειδή βιντεογράφησε το χαστούκι»

Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο της Λεμεσού καταγγέλλει ο αντιπρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Παντελής Νικολαίδης.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Νικολαΐδης αναφέρει πως χθες, πατέρας «εισέβαλε σε σχολείο της Λεμεσού και ως μαινόμενος ταύρος έχει επιτεθεί στη Διευθύντρια του σχολείου, γιατί η τελευταία «τόλμησε» και τιμώρησε την κόρη του γιατί έχει χρησιμοποιήσει το κινητό της και έχει βιντεογραφήσει την επίδικη σκηνή του χαστουκίσματος».

Πρόκειται για το περιστατικό το οποίο σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα σε σχολείο της Λεμεσού και το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας την Τρίτη.

Όπως αναφέρει ο κ. Νικολαίδης, το σχολείο αναγκάστηκε να ειδοποιήσει την αστυνομία η οποία προσέτρεξε για να επιληφθεί της κατάστασης, σημειώνοντας την ίδια στιγμή ότι η ασφάλεια στα Δημόσια σχολεία έχει φθάσει σε οριακό σημείο επικινδυνότητας.

Την ίδια στιγμή εξαπολύει πυρά κατά του Υπουργείου Παιδείας λέγοντας πως «είναι θεατής στην όλη ανησυχητική κατάσταση που δημιουργείται στα σχολεία με το θέμα της ασφάλειας των σχολικών χώρων. Ήδη η χρονιά τελειώνει και στα περισσότερα σχολεία ουδέν έχει γίνει τόσο από πλευράς περιφράξεων όσο και από πλευράς τοποθέτησης καμερών και θυροτηλεφώνων.»

Καταλήγωντας σημειώνει πως το Υπουργείο δεν φαίνεται να διαθέτει την ανάλογη πολιτική βούληση για την προώθηση νομοθεσίας για την απαγόρευση της χρήσης και μεταφοράς κινητών στα σχολεία.