Δήμαρχος Σωτήρας: Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετίσαμε σήμερα τον Στέλιο Παντελή


"Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετίσαμε σήμερα τον Στέλιο Παντελή, έναν εξαίρετο άνδρα και αγαπητό συνδημότη, που συνέδεσε το όνομα του με τις τύχες του ιστορικού σωματείου της Σωτήρας, Ονήσιλου", αναφερει σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος Σωτήρας, Γιώργος Τάκκας. 

Ακολουθεί αυτούσιος ο επικήδειος λόγος που εκφωνήθηκε στην κηδεία του αείμνηστου Στέλιου Παντελή, στις 31/12/2021 στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Σωτήρος:

"Σεβαστοί πατέρες,

Αγαπητή σύζυγε, τέκνα και μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος Στέλιου, 

Κυρίες και κύριοι,

Με μεγάλη μας λύπη δεχτήκαμε τα δυσάρεστα νέα της απώλειας του αγαπητού μας Στέλιου, ενός εξαίρετου ανδρός, ενός αγαπητού συνδημότη, ενός αθόρυβου αγωνιστή της ζωής. Ο αγαπημένος μας Στέλιος, ο πατέρας, ο σύζυγος, ο φίλος, ο συγχωριανός, ο συναγωνιστής, δε βρίσκεται πια κοντά μας. Και είναι πράγματι δύσκολο να αποχαιρετάς έναν άνθρωπο που αγωνίστηκε τόσο πολύ για την κοινότητα του και προσέφερε τόσα πολλά στους άλλους σε αυτή τη ζωή.


Αγωνίστηκε για την πρόοδο της Σωτήρας με το σημαντικό και πολύτιμο εθελοντικό του έργο, συμμετέχοντας ενεργά στα κοινά από αγνό ενδιαφέρον για την κοινότητα που τόσο αγάπησε.


Αφιερωμένος ψυχή τε και σώματι στον αθλητισμό, στάθηκε πάντα δίπλα στην πολυαγαπημένη του ομάδα, τον Ονήσιλο, τόσο στις χαρές όσο και στις λύπες, υπηρετώντας την από όλες τις θέσεις. Ποδοσφαιριστής, προπονητής και μετέπειτα Πρόεδρος για πάνω από μια δεκαπενταετία, αφιέρωσε ανιδιοτελώς τον εαυτό του στην ομάδα της καρδιάς του που τον ανέδειξε. Αγωνίστηκε για την εξέλιξη και πρόοδο του Ονήσιλου, ταυτίζοντας το όνομα του με το ιστορικό σωματείο της Σωτήρας.

Καλοσυνάτος και καλόκαρδος, υπέμεινε στωικά μαζί με την οικογένεια του, το μεγάλο κτύπημα που του επιφύλασσε η ζωή με τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου του γιου Παναγιώτη.

Αγαπητοί Ελένη, Αδάμο, Μάριε, Τάσο, Αντωνία, Σωτηρούλα και Ειρήνη, 

Σήμερα αποχαιρετούμε έναν άνθρωπο με άλφα κεφαλαίο, ένα υπόδειγμα συζύγου, πατέρα και εθελοντή. Από σήμερα, η Σωτήρα γίνεται φτωχότερη, αλλά οι ουρανοί γίνονται πλουσιότεροι και ανοίγουν ορθάνοιχτα για να υποδεχτούν στις αγκάλες τους τον αγαπητό μας Στέλιο, για να πάρει τη θέση του δίπλα στον αγαπημένο του Παναγιώτη. 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Καλό Παράδεισο Πρόεδρε."