Δερύνεια: Ποινή φυλάκισης 40 ημερών με 3ετη αναστολή στην 47χρονη που «πετούσε» με 155 χλμ σε δρόμο με όριο 50 χλμ


Ποινή φυλάκισης 40 ημερών με 3ετη αναστολή στην 47χρονη που «πετούσε» με 155 χλμ σε δρόμο με όριο 50 χλμ – Ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου η 47χρονη – Άκουσε τις ποινές της

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου παρουσιάστηκε σήμερα η 47χρονη που συνελήφθη στις 4 Ιανουαρίου να οδηγεί αυτοκίνητο με ταχύτητα 155 χιλιομέτρων, σε δρόμο στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου το όριο ταχύτητας είναι 50 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου  επέβαλε στην 47χρονη, ποινή φυλάκισης 40 ημερών με 3ετη ασναστολή, στέρησης άδειας οδηγού για περίοδο 75 ημερών και 6 βαθμούς ποινής.

Υπενθυμίζεται πως η 47χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της σε δρόμο στην περιοχή Δερύνειας, στις 4 Ιανουαρίου, γύρω στις 9.50 το βράδυ,  και ανακόπηκε από μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, που διενεργούσαν τροχονομικό έλεγχο στην περιοχή.

Αφού τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη της 47χρονης για το αυτόφωρο αδίκημα της οδήγησης οχήματος με υπερβολική ταχύτητα, την οδήγησαν με το όχημά της στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια αυτή τέθηκε υπό κράτηση.

Ενώ το πρωινό της επομένης ημέρας, η Αστυνομία προχώρησε σε καταχώρηση της υπόθεσης.