Δερύνεια: Ενημέρωση για τις κεραίες


Ενημέρωση σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην ανθρώπινη υγεία, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα στις 19:30 στην κλειστή αίθουσα  του 3ου Δημοτικού Σχολείου Δερύνειας, με κύριο ομιλητή τον Ηλεκτρομηχανολόγο, κ. Σάββα Μακρίδη.

Aυτούσια η ανακοίνωση της Ομάδα πρωτοβουλίας για τη δημόσια υγεία των Δημοτών Δερύνειας

"Με μεγάλη μας λύπη και αγωνία παρατηρούμε τη ραγδαία αύξηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας που ξεφυτρώνουν ανεξέλεγκτα σε διάφορα κτίρια. Δεν είμαστε ενάντια στην εξέλιξη της τεχνολογίας, αλλά θέλουμε και απαιτούμε τη διαφύλαξη της υγείας εμάς και των παιδιών μας.

Ερευνώντας το σχετικό θέμα, ανησυχούμε ιδιαίτερα για πιθανές αρνητικές και απρόβλεπτες επιπτώσεις που μπορεί σε βάθος χρόνου να αποδειχθούν μοιραίες για την υγεία των συνανθρώπων μας.

Με σκοπό τη διαφώτιση του κοινού, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε σε μια ενημέρωση - παρουσίαση - συζήτηση επί του θέματος αυτού.

Οι τεχνητές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες δεν κάνουν καμια διάκριση σε φύλο, ηλικία και κατάσταση υγείας. Η υγεία, εμάς και των παιδιών μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό και η ενημέρωση πρώτιστο δικαίωμά μας. Να είστε όλοι εκεί γιατί όλοι μαζί μπορούμε."