Δερύνεια: Άρωμα... Χριστουγέννων σε γνωστή επιχείρηση!

Τα Χριστούγεννα πάνε... Δερύνεια και στην υπεραγορά MEGA CASH&CARRY, όπου θα στηθεί ένα εντυπωσιακό  εορταστικό σκηνικό, με Live Link, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, πολλές εκπλήξεις και μεγάλες προφορές!

Συγκεκριμένα, η Υπεραγορά MEGA CASH & CARRY, διοργανώνει αυτή την Παρασκευή Live Link (16:00 - 18:00)  με τους Ρίκκο Ιωάννου και Φρειδερίκη Μενελάου από τον  ραδιοφωνικό σταθμό Zenith FM. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στον χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς.

Τους ρυθμούς των πιο πάνω ραδιοφωνικών παραγωγών, θα πλαισιώσουν η χορωδία και η ορχήστρα των παιδιών του γυμνασίου «Ειρήνης και Ελευθερίας», υπό την διεύθυνση της καθηγήτριας μουσικής, κ. Μαρίνας Χ''Δημητρίου.

Βέβαια… Χριστουγεννιάτικο event χωρίς Άγιο Βασίλη γίνεται; Δεν γίνεται! Γι΄αυτό λοιπόν, ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών, θα κάνει την εμφάνισή του και θα μοιράσει πολλά δώρα στα παιδιά και πολλά κεραστικά σε όλο τον κόσμο που θα παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Η κορύφωση της βραδιάς, θα έρθει με τη φωταγώγηση του δέντρου, το οποίο θα…λάμψει την Υπεραγορά, αλλά και την γύρω περιοχή και θα σημάνει την έναρξη των Χριστουγέννων!

Να πούμε, βεβαίως, ότι όσοι επισκεφθούν την Υπεραγορά την ερχόμενη Παρασκευή, θα επωφεληθούν των MEGA προσφορών της MEGA CASH&CARRY! 

Οι προσφορές θα συνεχιστούν και το Σαββατοκύριακο.

ΥΓ. Την Παρασκευή θα δίνονται δωροκουπόνια. Οι τυχεροί θα κερδίσουν ΔΩΡΕΑΝ ψώνια από την Υπεραγορά, η αξία των οποίων θα ανακοινωθεί εκεί.

ΥΓ.1 Μην ξεχνάτε επίσης ότι μεγάλες Χριστουγεννιάτικες προσφορές θα υπάρχουν καθ΄όλη τη διάρκεια του μήνα. 

Για τις προσφορές της Υπεραγοράς και για όλα όσα θέλετε να ξέρετε, κάντε κλικ ΕΔΩ