Δερύνεια: Απεβίωσε η Χριστίνα (Λέλα) Δημητρίου - Ανακοίνωση Αναγέννησης


Συλληπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Αναγέννηση Δερύνειας στην οικογένεια της αποβιώσασας Χριστίνας (Λέλας) Δημητρίου, η οποία διετέλεσε ένα από τα πιο δραστήρια στελέχη του Σωματείου και υπηρέτησε το Σύλλογό μας από νεαρή ηλικία .

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Δυστυχώς ακόμα ένα μέλος της τρίτης γενιάς των στελεχών του Σωματείου μας, έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια. Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Δερύνειας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας, Χριστίνας (Λέλας) Δημητρίου, το γένος Πασά. Η εκλιπούσα, γέννημα θρέμμα της Αναγεννησιακής Οικογένειας της Δερύνειας, διετέλεσε ένα από τα πιο δραστήρια στελέχη του Σωματείου μας και υπηρέτησε το Σύλλογό μας από νεαρή ηλικία . Ανέπτυξε πλουσιότατη δράση σε μια εποχή δύσκολη για το Σωματείο μας. Ήταν από τα προοδευτικότερα γυναικεία στελέχη. Συμμετείχε σε κάθε εκδήλωση, με όπλο τον εθελοντισμό της, την αγάπη της, την ανιδιοτέλεια και την αφοσίωση της προς τα ιδανικά και στόχους του Σωματείου μας.

Η παρουσία της από το αγαπημένο της Σωματείο, διεκόπη βίαια το 1974, όπου λόγω των τραγικών γεγονότων, αναγκάστηκε να μετακινηθεί για αρκετά χρόνια στη Λεμεσό. Ποτέ μα ποτέ δεν έπαψε να ενδιαφέρεται, να ρωτά και να βοηθά όπως μπορεί, έστω από μακριά.

Στρατευμένα στις τάξεις του Συλλόγου μας, και τα παιδία της μ. Χριστίνας, Τάσος και Δημήτρης. Για χρόνια μέλη του Δ.Σ. και μέλη των αθλητικών εφοριών και πολιτιστικών επιτροπών, δεν απουσιάσαν από καμιά εκδήλωση.


Έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης ανάμεσα στην οικογένεια της Αναγέννησης . Το Δ.Σ. σε ένδειξη εκτίμησης της προσφοράς της εκλιπούσας προς το Σύλλογό μας, αποφάσισε όπως παραστεί στην κηδεία (Σήμερα, Παρασκευή, 11/12/20, στις 11:00 π.μ., στην Εκκλησία Αγίου Φανουρίου – ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα) και καταθέσει στεφάνι.


Δ.Σ. Αναγέννησης Δερύνειας Δερύνεια, 11/12/20