Δεν άντεξε το χαμό του πατέρα της η 19χρονη και αυτοκτόνησε

Μέσα σε δύο μήνες η οικογένεια Harrison ξεκληρίστηκε, αφού ο πατέρας Μαρκ, άφησε την τελευταία το πνοή μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο, ενώ και η 19χρονη κόρη του Jenny στις 29 Ιουνίου 2018 αποφάσισε δυστυχώς να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η 19χρονη Jenny ήταν ιδιαίτερα συνδεδεμένη με τον πατέρα της, δήλωσε ενώπιον του θανατικού ανακριτή η χαροκαμένη μητέρα που εξιστόρισε τα όσα συνέβησαν στην οικογένεια τους τελευταίους μήνες.

Η νεαρή φοιτήτρια ήταν στη δεύτερη βδομάδα των σπουδών της, όταν πληροφορήθηκε για τη μάχη που έδινε ο πατέρας της με τον καρκίνο. Λίγες μέρες μετά η Jenny τηλεφώνησε στους δικούς της και τους ανέφερε ότι αποπειράθηκε να κόψει τις φλέβες της.Αποφάσισε να διακόψει τις σπουδές της ώστε να του συμπαρασταθεί και να περάσουν χρόνο μαζί, ωστόσο ο Mark Harrison τον Απρίλιο έχασε τη μάχη για ζωή.

Μετά την κηδεία του πατέρα της η 19χρονη ήθελε να επιστρέψει στις σπουδές της καιδήλωνε στην μητέρα της ότι τα πηγαίνει καλά και ότι έχει συμβιβαστεί με αυτό που έχει συμβεί. Δυστυχώς όμως η κατάσταση της δεν ήταν καθόλου αυτή που ισχυριζόταν, με αποτέλεσμα η μητέρα της, Άλισον, να λάβει ένα τηλεφώνημα από το πανεπιστήμιο όπου την ενημέρωναν ότι κάτι συνέβη στην κόρη της και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η Jenny λίγα λεπτά προηγουμένως είχε αποφασίσει ότι ήθελε να συναντήσει τον πατέρα της, βιάστηκε μόλις στα 19 της χρόνια να «κόψει το νήμα» της ζωής της αφού εντοπίστηκε από δύο συμφοιτητές της αναίσθητη σε εστία του Πανεπιστημίου όπου φοιτούσε. Μερικές ώρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στο πένθος για άλλη μια φορά την οικογένεια της.

Όπως ομολόγησε και η μητέρα της, η 19χρονη δεν ήθελε να συνειδητοποιήσει ότι χρειάζεται βοήθεια μετά το θάνατο του πατέρα της.

«Η Jenny ήταν ένα κορίτσι που βοηθούσε τους πάντες που την χρειάζονταν, εκτός από τον εαυτό της και αυτό δεν είναι μια κριτική προς την θανούσα» ανέφερε ο Δικαστής και πρόσθεσε «ήταν ένα εξαιρετικά έξυπνο κορίτσι, ωστόσο η πνευματική ασθένεια είναι ένας μεγάλος δαίμονας».