Δείτε ζωντανά πού θα κτυπήσει η «Πηνελόπη» σήμερα στην Κύπρο

Αν και άρχισε από χθες η επιδείνωση της θερμοκρασίας, σήμερα από το απόγευμα αναμένεται περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας και βροχές σε πολλές περιοχές της Κύπρου.

 

Όπως εξήγησε λειτουργός της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας τις προηγούμενες ημέρες, το χαμηλό βαρομετρικό, το οποίο στην Ελλάδα ονόμασαν «Πηνελόπη», αναμένεται να κτυπήσει την Κύπρο εξασθενημένο.

Η πρόγνωση, πάντως, αναφέρει ότι το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά, αλλά αργότερα και σε άλλες περιοχές. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα, δυνατό να πέσει χαλάζι. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ


ΠΗΓΗ: sigmalive