Cyta: 41 θέσεις εργασίας με μισθό €1.861 και €1.213



Σαράντα μία θέσεις εργασίας προσφέρει η Cyta σε παγκύπρια βάση, εκ των οποίων οι 16 έχουν μισθό €1.861 και οι 25 θέσεις €1.213 και ο χρόνος υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι τις 15 Μαρτίου. Συγκεκριμένα, για τις μηνιαίες απολαβές των €1.861 οι θέσεις αφορούν τρεις μηχανικούς Β’.

 

Στα απαιτούμενα προσόντα είναι πανεπιστημιακό πτυχίο στις τηλεπικοινωνίες ή πρώτο πανεπιστημιακό πτυχίο στην ηλεκτρονική ή ηλεκτρολογία, με επίσημα επιβεβαιωμένη ειδικότητα (major/specialisation) σε θέματα τηλεπικοινωνιών ή/και δικτύων δεδομένων. Επίσης έχουν ανοίξει 7 θέσεις για λειτουργούς Β’. Στα απαιτούμενα προσόντα για τη θέση είναι πρώτο πανεπιστημιακό πτυχίο στη μηχανική ηλεκτρονικών υπολογιστών ή στην πληροφορική ή επιστήμη ηλεκτρονικών υπολογιστών. Επίσης, μπορούν να έχουν πρώτο πανεπιστημιακό πτυχίο στην ηλεκτρονική ή ηλεκτρολογία, σε συνδυασμό με μεταπτυχιακό τίτλο (Master’s Degree) στη μηχανική ηλεκτρονικών υπολογιστών ή/και στην πληροφορική ή/και στην επιστήμη ηλεκτρονικών υπολογιστών.

 

Η Cyta έχει ανοίξει 6 θέσεις λειτουργών Β’ (προσωπικό πληροφορικής. Ασφάλεια συστημάτων, δικτύων και πληροφοριών). Στα απαιτούμενα προσόντα περιλαμβάνονται πρώτο πανεπιστημιακό πτυχίο ή μεταπτυχιακός τίτλος, με επίσημα επιβεβαιωμένη ειδικότητα (major/specialisation) σε θέματα ασφάλειας πληροφοριών ή ασφάλειας συστημάτων πληροφορικής ή ισότιμα προσόντα αποδεκτά από τη Cyta για τους σκοπούς της παρούσας προκήρυξης, ή πρώτο πανεπιστημιακό πτυχίο ή μεταπτυχιακό τίτλο, με επίσημα επιβεβαιωμένη ειδικότητα (major/specialisation) σε θέματα τηλεπικοινωνιών ή δικτύων δεδομένων ή ηλεκτρονική. 

 
Με τον μισθό των €1.213 έχουν ανοίξει οι εξής θέσεις. Οκτώ που αφορούν τεχνικούς 3ης τάξης. Στα καθήκοντα είναι η διαχείριση συγκεκριμένου πελατολογίου επιχειρηματικών πελατών – παρακολούθηση και διερεύνηση των επιχειρησιακών αναγκών τους για θέματα ηλεκτρονικής επικοινωνίας, καθημερινή επικοινωνία/συναντήσεις με πελάτες. Επίσης έχουν ανοίξει 17 θέσεις για τεχνικούς 3ης τάξης (πληροφορικής). Στα καθήκοντα, μεταξύ άλλων, είναι η ανάλυση επιχειρησιακών αναγκών και συγγραφή σχετικών προδιαγραφών για ανάπτυξη συστημάτων. Σχεδιασμός, κατασκευή και δοκιμές συστημάτων ή υποσυστημάτων πληροφορικής.

 

Όλοι οι αιτητές/τριες που θα έχουν υποβάλει οριστικά την αίτησή τους και θα έχουν καταβάλει το απαιτούμενο τίμημα υποβολής αίτησης, θα κληθούν σε γραπτή εξέταση. Η γραπτή εξέταση θα διεξαχθεί στη Λευκωσία. 

 

Επίσης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου γίνονται δεκτές αιτήσεις για πλήρωση μίας κενής θέσης διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού. Η θέση είναι πρώτου διορισμού και προαγωγής. Η εγκεκριμένη μισθοδοτική κλίμακα της θέσης είναι A15(i): €64.708,38 – 67.328,20 – 69.948,01 – 72.567,83 –75.187,64 – 77.807,45 – 80.427,27. Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται από ενδιαφερομένους μέχρι και τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019, στο έντυπο που είναι διαθέσιμο στα γραφεία της Αρχής, καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα της.