Cobalt:Φλόμωσαν τους εργαζόμενους στο ψέμα ανήμερα του κλεισίματος

Κάθε άλλο παρά αναμενόμενο για τους εργαζόμενους ήταν το κλείσιμο της Cobalt.

Όπως ενημερώνεται το SigmaLive από ασφαλείς πηγές, οι εργαζόμενοι της εταιρείας όχι μόνο δεν ανέμεναν μια τέτοια τραγική εξέλιξη, αλλά πήγαν στους προορισμούς τους έχοντας προηγουμένως ενημερωθεί ότι «τα πράγματα για την εταιρεία» οδεύουν προς το καλό. Πληρώματα καμπίνας και άλλοι εργαζόμενοι πέταξαν για τους προορισμούς τους, «φορώντας» το χαμόγελό τους, όπως κάθε μέρα.

Οι εργαζόμενοι έμαθαν όπως ενημερώνεται το SigmaLive από τα Μέσα για το κλείσιμο της εταιρείας αφού δεν είχαν οποιαδήποτε ενημέρωση νωρίτερα. Είχαν ενημερωθεί απλά κατά την άφιξή τους στην Λάρνακα, όπως σημειώνουν έγκυρες πηγές, ότι η εταιρεία έκλεισε.

Όπως ενημερώνεται το SigmaLive οι εργαζόμενοι έχουν λάβει ήδη από χθες βράδυ τα δεδουλευμένα Σεπτεμβρίου και μέρος των δεδουλευμένων Οκτωβρίου, καθώς και ενημερωτικό email. Οι εργαζόμενοι της εταιρείας καλούνται να προσέλθουν εξάλλου στα γραφεία προκειμένου να παραδώσουν εξοπλισμούς και σχετικά έγγραφα της εταιρείας.

Ίδιες πηγές αναφέρουν στο SigmaLive ότι χθες βράδυ οι τελευταίες πτήσεις της Cobalt κατέβηκαν με συνοδεία και αφού είχαν βγάλει τα διακριτικά της εταιρείας.

Ανάμεσα στους 200 και πλέον εργαζόμενους επικρατεί λύπη και οργή για τις εξελίξεις αλλά και για το μέλλον συναδέλφων τους. Πρόκειται για τους ίδιους εργαζόμενους που ξαναέμειναν στον δρόμο όταν οι Κυπριακές Αερογραμμές έβαζαν λουκέτο.