Περδίος: Βρετανοί τουρίστες επιστρέφουν από τις 15 Ιουλίου


Την επιστροφή των Βρετανών τουριστών για διακοπές στην Κύπρο από τις 15 Ιουλίου ανακοίνωσε ο υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος, μέσω της αγγλικής εφημερίδας “The Sun”.


Σε σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Κύπρος αναμένεται να προσφέρει και φτηνές προσφορές και ευκαιρίες στην προσπάθεια της να προσελκύσει τουρισμό στην καλοκαιρινή περίοδο και σημειώνεται η θετική επιδημιολογική εικόνα της χώρας μας αναφορικά με την πανδημία. 

Μιλώντας στο “Sun Online Travel” ο κ. Περδίος πρόβλεψε την κάθοδο Βρετανών τουριστών από τις 15 Ιουλίου και υπογράμμισε τη σημασία της βρετανικής αγοράς για τη χώρα μας.

«Σε λίγες εβδομάδες από τώρα, έως τα μέσα Ιουλίου, οι πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο προς την Κύπρο θα είναι δυνατές», ανέφερε και πρόσθεσε ότι «θα υπάρξουν πολύ καλές προσφορές για τους Βρετανούς αυτό το καλοκαίρι… όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στη Μεσόγειο γενικά».

Ο ίδιος προανήγγειλε ένα «πόλεμο τιμών» με μεγάλες εκπτώσεις τις επόμενες εβδομάδες, ειδικά μέσω των ταξιδιωτικών πρακτορείων.

«Τώρα που τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα και οι προορισμοί ανοίγουν, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες πιστεύουν ότι είναι δυνατόν να σώσουμε ένα μικρό μέρος του καλοκαιριού ακόμη και την τελευταία στιγμή», είπε ο υφυπουργός Τουρισμού σε άλλη αναφορά του.

Στο δημοσίευμα παρουσιάζονται και κάποιες προσφορές για Κύπρο, με πτήσεις και πακέτα διακοπών, που εντόπισε η εφημερίδα.