Βουλευτικές: Οι Υποψήφιοι ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ/Συμμαχίας στην Αμμόχωστο

Ανακοινώνει αριστίνδην σήμερα ο Νικόλας  - Κλειδώνουν ψηφοδέλτια τις επόμενες μέρες τα δύο κόμματα

Έτοιμοι για να παρουσιάσουν ολοκληρώμενα ψηφοδέλτια πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων  είναι οι Νικόλας Παπαδόπουλος και Μαρίνος Σιζόπουλος με αποτέλεσμα ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ να είναι τα πρώτα κόμματα που ρίχνονται και επίσημα στην Προεκλογική.

Μάλιστα στο ΔΗΚΟ αναμένεται ότι εντός της ημέρας θα ανακοινωθούν οι αριστίνδην υποψήφιοι του κόμματος, ενώ το εκτελεστικό γραφείο θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη την ερχόμενη Δευτέρα για να καταληξει στο ψηφοδελτιο το οποίο ακολούθως θα παραπεμφθεί στην Κεντρική Επιτροπη για επικύρωση.

Στην  Αμμόχωστο  πέραν του βουλευτή Ζαχαρία Κουλία,υποψήφιοι θα είναι οι Χρίστος Σενέκης, Κωνσταντίνος Χρυσοδόντας, Κυριάκος Τρύφωνος, Μαρτής Μαρτή  και Αδάμος Φαρκονής. Αριστίνδην επιλογές του Νικόλα Παπαδόπουλου αποτελούν οι Στέλιος Χιώτης, Παναγιώτης Παχωμίου και Λευτέρης Τρίαρος. 

Έρχονται νέες ανακοινώσεις στην ΕΔΕΚ

Σε αντίθεση με το ΔΗΚΟ στην ΕΔΕΚ ακολουθούν διαφορετική τακτική για συμπλήρωση των ψηφοδελτίων με τις ανακοινώσεις να γίνονται ανά επαρχία με τους υποψήφιους Πάφου, Λάρνακας και Κερύνειας να έχουν ήδη ανακοινωθεί.  

Σύμφωνα πάντως με κομματικές πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα Offsite, αναμένεται η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων σε Λευκωσία Λεμεσό και Αμμόχωστο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. 

Στην Αμμόχωστο υποψήφιοι θα είναι ο Αντιπρόεδρος  του κόμματος Λευτέρης Αντρέου, ο  ο Νίκος Άστρας, ο Πέτρος Ασσιώτης, ο δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Σαβούλλης, όπως επίσης από πλευράς Συμμαχίας οι Νίκος Χριστοφή, Λένος Σκιτίνης και η Δημοτική σύμβουλος Δερύνειας, Αννίτα Λίλλη.