Βουλευτικές Αμμόχωστο: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Νίκος Γεωργίου


Την υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές του Μαΐου υπέβαλε και επίσημα ο Νίκος Γεωργίου, ο οποίος, όπως αναφέρει, επιθυμεί να συμβάλει στην κοινή προσπάθεια για μια καλύτερη κοινωνία και ένα πιο σύγχρονο κράτος. 


"Με ουσιαστικές πρωτοβουλίες" τονίζει μεταξύ άλλων "αλλά και συγκεκριμένες προτάσεις που μπορούν να δώσουν λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα. Όχι μόνο στα μεγάλα ζητήματα, αλλά και στα μικρά, που επηρεάζουν τις ζωές μας. Για τους πρόσφυγες και τους αγρότες, τις νέες και τους νέους, τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους της Επαρχίας Αμμοχώστου."

Αυτούσια η ανακοίνωσή του 

" Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Πάντοτε ένιωθα μια αποστροφή για τις βαρύγδουπες εκφράσεις και τις μεγάλες υποσχέσεις. Με ενοχλούσαν όσοι στην προσπάθειά τους να πουν κάτι μεγάλο για να εντυπωσιάσουν, ξεχνούσαν ή υποτιμούσαν τα απλά και τα καθημερινά. Εδώ είμαστε λοιπόν. Στην εποχή της ισοπέδωσης και της δικαιολογημένης απαξίωσης των πάντων, να διεκδικούμε το κάτι καλύτερο που μας αξίζει.

Μακριά από μεγάλα λόγια, επικοινωνώ μαζί σας για να σας ενημερώσω για την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος του Δημοκρατικού Συναγερμού, στην Επαρχία Αμμοχώστου στις βουλευτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου.

Πιστεύω ότι διαθέτω τις γνώσεις, τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα να συμβάλω στην κοινή προσπάθεια για μια καλύτερη κοινωνία, για ένα πιο σύγχρονο κράτος. Για να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή: Για την Αμμόχωστο και την Κύπρο ολόκληρη. Με ουσιαστικές πρωτοβουλίες, αλλά και συγκεκριμένες προτάσεις που μπορούν να δώσουν λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα. Όχι μόνο στα μεγάλα ζητήματα, αλλά και στα μικρά, που επηρεάζουν τις ζωές μας. Για τους πρόσφυγες και τους αγρότες, τις νέες και τους νέους, τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους της Επαρχίας μας. Για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και τους συμπολίτες μας με αναπηρία. Για να πείσουμε την κοινωνία μας ότι η πολιτική και οι πολιτικοί μπορούν να είναι ωφέλιμοι για τον τόπο. 

Παραμένοντας πιστοί στην άνοιξη μιας πόλης που στο πέρασμα των αιώνων αποτέλεσε παράδειγμα οικονομικής ανάπτυξης, ιστορικής κληρονομιάς και πνευματικής δημιουργίας.

Παραμένοντας πιστοί και στην άνοιξη μιας πατρίδας που θα αγκαλιάσει τους πολίτες της.  Σε μια Κύπρο ευημερούσα, ελεύθερη και επανενωμένη. Σε ένα ανθρωποκεντρικό ευρωπαϊκό κράτος.

Με πυξίδα την εντιμότητα, προσβλέπω σε ένα καλύτερο αύριο! Για την πατρίδα μας, που δεν αξίζει να βαλτώνει στο χθες. Για τους συμπολίτες μας, που ζητούν λιγότερες υποσχέσεις και περισσότερη δουλειά και χειροπιαστά αποτελέσματα.

Με εκτίμηση,

Νίκος Γεωργίου"