Βουλευτής Αμμοχώστου: Τα έκανε μαύρα και γέριμα και χαμογελά από πάνωΚαυστικός απέναντι στον Υπουργό Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, παρουσιάστηκε στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο του ΣΙΓΜΑ, ο βουλευτής και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΔΗΚΟ Ζαχαρίας Κουλίας.

Ο κ. Κουλίας εξήγησε ότι ο λόγος που δεν ακούστηκε η φωνή του μετά το πόρισμα είναι διότι απουσιάζει σε ταξίδι με την Βουλή.

Ωστόσο, όπως σημείωσε παρακολουθεί τα όσα τεκταίνονται με το πόρισμα για την κατάρρευση του Συνεργατισμού.

Ο ίδιος, υποστήριξε ότι ήταν λογικό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να υποστηρίζει τον Χάρη Γεωργιάδη αφού όπως δήλωσε τον «πιάνει κι αυτόν το κολάνι».

Παράλληλα, ανέφερε πως όταν παρέλαβαν τον Συνεργατισμό έλεγαν πολύ διαφορετικά πράγματα προχωρώντας και σε δυο ανακεφαλαιοποιήσεις.

Ο κ. Κουλίας, τόνισε ότι είναι η κακοδιαχείριση και επιλογή λανθασμένων προσώπων που οδήγησε στο κλείσιμο του Συνεργατισμού.

Ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, μίλησε και για την προσπάθεια να συσταθεί ξανά ο Συνεργατισμός.

Όταν του επισημάνθηκε, πως ο Χάρης Γεωργιάδης, χαμογέλασε όταν του τέθηκε από το στούντιο του ΣΙΓΜΑ το ζήτημα της επανασύστασης του Συνεργατισμού ο κ. Κουλίας δήλωσε: «Χαμογέλασε… Τα έκαμε μαύρα και γέριμα και χαμογελά και από πάνω»