Βίσση - Βανδή - Ντάφυ! Το σχήμα που θα... «σπάσει τα ταμεία»


Μετά το Survivor... η αναγνώριση για τον Τριαντάφυλλο και η επιστροφή στις μεγάλες πίστες!

Το Survivor όχι μόνο ανανέωσε τον Τριαντάφυλλο, αλλά τον αναγέννησε. Είναι ο πλέον περιζήτητος τραγουδιστής στην Ελλάδα με νέες προτάσεις και χρυσές συμφωνίες να καταφθάνουν. Ο Τριαντάφυλλος έρχεται με Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή για να αναστατώσουν το κοινό. Όλο το παρασκήνιο.

Μετά την κοινή εμφάνιση Βίσση – Βανδή στο J2US, οι δύο τραγουδίστριες επανήλθαν δυναμικά στην επικαιρότητα, ενώ πλέον είναι πολύ καλές φίλες. Η συνεργασία τους πάει ένα βήμα παραπέρα και όπως είναι πλέον γνωστό η Άννα Βίση και η Δέσποινα Βανδή θα εμφανιστούν στο ίδιο μαγαζί. Αυτό το δυνατό dream team, όμως, έρχεται να πλησιώσει ο ένας και μοναδικός Ντάφυ. 


OhMyPair.com: Το eshop με τα μοναδικά γυναικεία παπούτσια! 


Οι χρυσές συμφωνίες του Τριαντάφυλλου

Ο Τριαντάφυλλος, λοιπόν, θα εμφανιστεί μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση στο Fever, το κορυφαίο μαγαζί στη Συγγρού. Πιο συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, ο Τριαντάφυλλος είχε ραντεβού με τον Θανάση Παπαγεωργίου, τον επιχειρηματία και τον ιδιοκτήτη του Fever. Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο Θανάσης Παπαγεωργίου κυνηγάει λαοφιλείς τραγουδιστές, όπως παλαιότερα τον Νίκο Οικονομόπουλο, αλλά και την Έλενα Παπαρίζου, μόλις είχε κερδίσει τη Eurovision το 2005.

Όλα τα Live θα ξεκινήσουν από το καλοκαίρι, ενώ μάλιστα το καλύτερο κομμάτι της συνεργασία του Τριαντάφυλλου με το Fever δεν είναι μόνο το σχήμα Βίσση – Βανδή. Αντιθέτως, ο Τριαντάφυλλος υπέγραψε κλειστό πενταετές συμβόλαιο με το Fever! Οι συμφωνίες, όμως, δεν τελειώνουν εδώ για τον τραγουδιστή!

Δεν πρόλαβε να γυρίσει από το Survivor και η καριέρα του έχει εκτοξευτεί. Ο Τριαντάφυλλος ετοιμάζεται να υπογράψει, λοιπόν, συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία που δεν είναι άλλη από την Panik! Έτσι, σύντομα θα έχουμε το νέο του τραγούδι!

Τα… παράπονα του Τριαντάφυλλου στον Γρηγόρη Γκουντάρα

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας συναντήθηκε απρόσμενα με τον Τριαντάφυλλο ο οποίος του εξέφρασε τα παράπονά του.