BINTEO: Η τρομερή σύμπτωση πίσω από τους τέσσερις κεραυνούς του Αρτυματά


Άλλο ένα φοβερό σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ του σκόραρε ο Κωστάκης Αρτυματάς, με το οποίο η Ανόρθωση προηγήθηκε 1-0 του Εθνικού, σε αγώνα που διεξήχθη για την τρίτη αγωνιστική. 

Ο αρχηγός της Κυρίας, αφού έγινε κάτοχος της μπάλας εκτός περιοχής, άδειασε τον Μάριο Ηλία και με έναν κεραυνό, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μπογκατίνοφ, ο οποίος ήταν αδύνατο να τη σταματήσει. 

Δεν είναι η πρώτη φορά, που ο 28χρονος Κύπριος διεθνής πετυχαίνει παρόμοιο τέρμα, καθώς το έκανε και άλλες φορές και τρέλανε τους οπαδούς της Κυρίας. Είναι από αυτά τα γκολ που γουστάρεις να τα βλέπεις. 

Μάλιστα, η τρομερή σύμπτωση στα τέρματα του Κωστάκη είναι ότι όσες φορές τα πέτυχε ήταν και τα γκολ που άνοιξαν το σκορ στον αγώνα, ενώ στο τέλος η Ανόρθωση πήρε τη νίκη.

Στην περσινή σεζόν σε αγώνα κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ στο 8' με μια βολίδα άνοιξε το σκορ. Μάλιστα, το γκολ του Κύπριου άσου ήταν και το νικητήριο για την ομάδα του, αφού επικράτησε της ομάδας της Λάρνακας με 1-0. 

Στον αγώνα κυπέλλου απέναντι κόντρα στον Ολυμπιακό, ο αρχηγός ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο, καθώς με τέρμα του στο 59' έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ, όπου στο τέλος σήκωσε και το κύπελλο.

Στις 26 Αυγούστου ο Κωστάκης Αρτύματας με ένα παρόμοιο τρόπο, έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα του με τη γκολάρα του στο 12' στην αναμέτρηση με την Μπερ Σεβά. Η ομάδα της Αμμοχώστου, επικράτησε με 3-1 της ομάδας του Ισραήλ. 

Στη χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό με μια βολίδα ο αρχηγός του συλλόγου της Αμμοχώστου, άνοιξε το σκορ και πάλι έβαλε την ομάδα του προς το δρόμο προς τη νίκη. 

.

ΠΗΓΗ: reporter.com.cy