Βανδάλισαν το σωματείο της ΕΝΠ - "Καλούμε την επίσημη Ανόρθωση όπως καταδικάσει αυτή την ενέργεια" (photos)


Τον βανδαλισμό των γραφείων του σωματείου της, καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου, η οποία καλεί την επίσημη Ανόρθωση να καταδικάσει την ενέργεια αυτή. Μάλιστα, η ομάδα του Παραλιμνίου αναμένεται να προβεί και σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Δ.Σ της ΕΝΩΣΙΣ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να δημοσιεύσει και να γνωστοποιήσει τους βανδαλισμούς «στους οποίους προέβησαν κάποιοι στα Γραφεία του Σωματείου μας, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται δυστυχώς και άνθρωποι και οπαδοί της Ανόρθωσης Αμμοχώστου αμαυρώνοντας το όνομα και την ιστορία της».

Στην ανακοίνωση προστίθεται πως φυσικά οι πράξεις αυτές έγινα τα ξημερώματα με την κάλυψη του σκότους, στο οποίο αρέσκονται πάντα να κρύβονται. Η υπόθεση θα καταγγελθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου.

«Καλούμε την επίσημη Ανόρθωση όπως καταδικάσει την συγκεκριμένη ενέργεια άμεσα, σεβόμενη την ιστορία των 2 Σωματείων αλλά και το τι πρεσβεύει το καθένα, σεβόμενη το Παραλίμνι αλλά και την Επαρχία Αμμοχώστου κατ´ επέκταση. Ο εχθρός βρίσκεται απέναντι και όχι ανάμεσα μας, ας το θυμόμαστε όλοι και ιδιαίτερα όσοι προέρχονται από την κατεχόμενη γη μας».