Βαλίτσα στην κόκκινη λίμνη αναρτημένη στο διαδίκτυο το 2017 (pic)



Ερωτήματα προκαλούν φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο και απεικονίζουν βαλίτσες στην κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό.

 

Όπως θα δείτε στην πιο κάτω φωτογραφία, η οποία έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο live την πρώτη Ιουλίου 2017, φαίνεται μια βαλίτσα βυθισμένη στην κόκκινη λίμνη.

Εντούτοις, η στάθμη του νερού είναι πολύ πιο κάτω από όσο είναι σήμερα.

Να σημειωθεί ότι δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για την βαλίτσα του δολοφόνου. Ωστόσο, όπως περιγράφεται στον ιστότοπο που αναρτήθηκε αναφέρεται ότι η φωτογραφία λήφθηκε στην κόκκινη λίμνη στις 1/7-2017.

Σήμερα, δύο αντικείμενα, τα οποία φέρεται να είναι ταξιδιωτικές βαλίτσες, εντοπίστηκαν από τις έρευνες που διεξάγονται στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, τα οποία και θα ανασυρθούν αύριο, δήλωσε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, σημειώνοντας παράλληλα ότι αύριο θα συνεχιστούν και οι έρευνες για το τρίτο αντικείμενο που αναζητείται καθώς και στην λίμνη «Μεμί» στο Ξυλιάτο.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ομολογία του 35χρονου, εντός της κόκκινης λίμνης στο Μιτσερό πέταξε τρία από τα θύματα του αφού πρώτα τα έβαλε εντός βαλιτσών.

Οι τρεις σοροί τις οποίες ο 35χρονος κατά συρροήν δολοφόνος πέταξε εντός της κόκκινης λίμνης φέρεται να ανήκουν στην 36χρονη Livia Florentina Bunea, στο μόλις 8 ετών κοριτσάκι της, Elena Natalia Bunea, από την Ρουμανία και στην 30χρονη Maricar Valdez Arquiola από τις Φιλιππίνες.

Δείτε φωτογραφία