Αυτή είναι η 37χρονη που καταζητείται για απάτη με ταξιδιωτικά πακέτα στην Αραδίππου (ΦΩΤΟ)

Η Αστυνομία καταζητεί την πιο κάτω εικονιζόμενη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, κλοπής και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ Οκτωβρίου, 2017 – 1 Αυγούστου 2018 στην Αραδίππου.


Η καταζητούμενη ονομάζεται Ευανθία Χριστοδούλου, 37 χρόνων.  Πρόκειται για τη γυναίκα η οποία έταζε  ταξιδιωτικά πακέτα με πελάτες από ολόκληρη την Κύπρο.  Όμως μεγάλο μέρος των χρημάτων τα έβαζε στην τσέπη, και  τελικά..εξαφανίστηκε.


Η 37χρονη, που εργαζόταν ως ταξιδιωτική πράκτορας στην Αραδίππου οικειοποιήθηκε χιλιάδες ευρώ από ανυποψίαστους πολίτες οι οποίοι προγραμμάτιζαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και έκλειναν τουριστικά πακέτα προσφορών μέσω του γραφείου της.


Η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για την 37χρονη, και καταζητείται. Σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια φαίνεται να διέφυγε στο εξωτερικό.


Τα στοιχεία της τοποθετήθηκαν στον κατάλογο των ατόμων των οποίων απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα.


ΚΑΤΗΤΟΥΜΕΝΗ


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου στο τηλ. 24-804560, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.


Πηγή: alphanews.live