Αυγόρου: Το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον Νεκτάριο (ΦΩΤΟ)


Στα μαύρα ντύθηκε από το μοιραίο μεσημέρι της Δευτέρας άλλη μια οικογένεια και άλλη μια κοινότητα, μετά το νέο θανατηφόρο ατύχημα, με θύμα τον 32χρονο Νεκτάριο Ιωάννου από το Αυγόρου.


ΘΕΜΑ: alphanews.live


Σήμερα πρόκειται να διενεργηθεί η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου νεαρού στο Νοσοκομείο των Βρετανικών Βάσεων στο Ακρωτήρι, ώστε να διαφανούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 32χρονου.

Τραγική ειρωνεία..

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον άτυχο μοτοσικλετιστή... Την Πρωτομαγιά του 2006 είχε εμπλακεί ξανά σε θανατηφόρο δυστύχημα με μοτοσικλέτα η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στο οποίο έχασε τη ζωή της η 20χρονη φίλη του. Οδηγός της μοτοσικλέτας ήταν ο ίδιος, σε ηλικία 22 ετών τότε.

Υπενθυμίζεται ότι ήταν γύρω στις 12:30, όταν ο 32χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στο δρόμο Δεκέλειας με κατεύθυνση τη Λάρνακα, όταν κάποια στιγμή, διπλοκάμπινο όχημα το οποίο οδηγείτο από 25χρονο από τη Δερύνεια, επιχείρησε να στρίψει σε δεξιά πάροδο, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία του άτυχου Νεκτάριου και να εκσφενδονιστεί στην άσφαλτο, να τραυματιστεί θανάσιμα και να βρει ακαριαίο θάνατο. Ο 25χρονος έχει συλληφθεί, ενώ η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων διερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Η κοινότητα Αυγόρου θρηνεί το χαμό του 32χρονου Νεκτάριου και έχει κηρύξει πένθος, με το Κοινοτικό Συμβούλιο να αναβάλλει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις.