Ατύχημα Λιοπέτρι: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 58χρονος που ενεπλάκη στο τροχαίο


Στον αναπνευστήρα σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο 58χρονος ο οποίος τραυματίστηκε το πρωί στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας, παρά το Λιοπέτρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πέραν των πολλαπλών καταγμάτων τα οποία υπέστη αρχικά, διαπιστώθηκε ότι έχει και υγρό στους πνεύμονες. Ως εκ τούτου κρίθηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς αναγκαία η χρήση αναπνευστήρα.

Την ίδια ώρα, η 34χρονη έγκυος οδηγός του άλλου οχήματος, υποβλήθηκε σε καισαρική επέμβαση και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, το τροχαίο συνέβη, όταν ο 58χρονος μπήκε στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία της 34χρονης.

Από τη σύγκρουση ο δρόμος γέμισε με κομμάτια των δύο οχημάτων, ενώ στο σημείο πέραν της Αστυνομίας και ασθενοφόρων κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεγκλωβισμό των οδηγών.

Σημειώνεται ότι ο δρόμος παρέμεινε κλειστός για περίπου δύο ώρες και η τροχαία κίνηση διοχετευόνταν από την έξοδο Αγίας Θέκλης.