Ατύχημα Λιοπέτρι: Στο χειρουργείο για να γεννήσει μετέφεραν την έγκυο που ενεπλάκη στο τροχαίο


Στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για να ξεγεννήσει, μεταφέρθηκε η οδηγός του οχήματος που συγκρούστηκε με δεύτερο αυτοκίνητο το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας, παρά το Λιοπέτρι.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέα Κωνσταντίνου, η 34χρονη βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και μετά το τροχαίο, οι επί καθήκοντι ιατροί έκριναν ότι έπρεπε να γεννήσει.


Την ίδια ώρα ο 58χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος, αφού μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά κατάγματα και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου θα κρατηθεί για νοσηλεία.
Η κατάσταση των δύο οδηγών είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.


Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, το τροχαίο συνέβη, όταν ο 58χρονος μπήκε στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία της 34χρονης.

Από τη σύγκρουση ο δρόμος γέμισε με κομμάτια των δύο οχημάτων, ενώ στο σημείο πέραν της Αστυνομίας και ασθενοφόρων κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεγκλωβισμό των οδηγών.


Σημειώνεται ότι ο δρόμος παρέμεινε κλειστός για περίπου δύο ώρες και η τροχαία κίνηση διοχετευόνταν από την έξοδο Αγίας Θέκλης.

Φωτογραφίες:

troxaio1


troxaio2
troxaio4


neAmmochostos (Photos: ant1.com.cy)