Ατύχημα Άχνα: Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε ο ένας οδηγός


Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας διακομίστηκε άτομο που τραυματίστηκε στο τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, στον δρόμο Λάρνακας-Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, γύρω στις 14:45 το μεσημέρι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δύο αυτοκίνητα που κινούνταν κατά μήκος του παλαιού δρόμου Λάρνακας – Αμμοχώστου, παρά το φράγμα της Άχνας, συγκρούστηκαν μετωπικά.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός και των δύο οδηγών των οχημάτων.

Στην σκηνή μετέβησαν άνδρες της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας και με την άφιξη τους στο σημείο του δυστυχήματος διαπίστωσαν ότι ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου είχε εγκλωβιστεί σ’ αυτό.

Χρειάστηκε η επέμβαση ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας των Βάσεων για να τον απεγκλωβισμό του οδηγού, ο οποίος λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στον οδηγό του δεύτερου αυτοκινήτου, τα τραύματα του οποίου φαίνεται να ήταν ελαφριά, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Τα αίτια της νέας οδικής σύγκρουσης διερευνώνται από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.