Ατέλειωτος Γολγόθας στα αποκαΐδια

 Η 4η μέρα μετά το ξέσπασμα των φονικών πυρκαγιών στην Αττική και η αγωνία κορυφώνεται για τα αγνοούμενα πρόσωπα, ο ακριβής αριθμός των οποίων παραμένει άγνωστος.

Την ίδια στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ταυτοποίησης των θυμάτων, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί την Κυριακή. Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 10 σοροί, στις οποίες μπορεί να βρίσκονται και άτομα τα οποία είχαν δηλωθεί ως αγνοούμενοι.

Η μακάβρια λίστα με τους νεκρούς τους οποίους άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα μεγαλώνει συνεχώς, την Τετάρτη ανακοινώθηκε ότι ο αριθμός τους έφθασε στους 81.

Πρωτόγνωρη χαρακτήρισε την κατάσταση με τα θύματα από τις φονικές πυρκαγιές ο Νίκος Καρακούκης, προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, κάνοντας λόγο για «μαζική καταστροφή».

Τέλος, σημειώνεται ότι έχει ήδη ολοκληρωθεί η καταγραφή των ζημιών στα κτίρια της πληγείσας περιοχές με 211 κατοικίες, 3 επαγγελματικούς χώρους και 8 αποθήκες να χαρακτηρίζονται «κόκκινα» (ολικώς κατεστραμμένα) και 234 κατοικίες και 12 αποθήκες «κίτρινα» (μερικώς κατεστραμμένα),