Ατελείωτη η αγάπη τους για την Αγία Νάπα!


Ζεύγος από τη Σουηδία, οι Hans και Lena Karlsson, επισκέφθηκε την Αγία Νάπα 45 φορές, μέσα σε 33 χρόνια.


Σε δελτίο Τύπου του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος τίμησε χθες Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, τους Σουηδούς επισκέπτες με αναμνηστική πλακέτα και το ειδικό έμβλημα του Δήμου, ανακηρύσσοντας τους σε «Πρέσβεις του Τουρισμού της Αγίας Νάπας».

Σε χαιρετισμό του ο κ. Καρούσος «εξέφρασε ικανοποίησή για το γεγονός ότι ένα ακόμη ζευγάρι τιμάται για τις πολλαπλές επισκέψεις του, με αποτέλεσμα ο κατάλογος του Δήμου με τους «Πρέσβεις του Τουρισμού» να μεγαλώνει συνεχώς. Αυτό αποδεικνύει έμπρακτα ότι οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες και πιστοί φίλοι της Αγίας Νάπας είναι πάρα πολλοί» ανέφερε.

Απευθυνόμενος στους Σουηδούς ο κ. Καρούσος είπε ότι οι 45 επισκέψεις τους στην Αγία Νάπα «αποδεικνύουν το μέγεθος της αγάπης τους προς τον Δήμο και αποτελεί τον καταλύτη για την ανάδειξή της σε ένα από τους πιο αξιόλογους τουριστικούς προορισμούς τόσο της Μεσογείου όσο και της Ευρώπης. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο» συνέχισε το ζεύγος των Σουηδών «δεν είναι απλά επισκέπτες αλλά δημότες της Αγίας Νάπας».

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας ενημέρωσε τους επισκέπτες από τη Σουηδία για τους λόγους της βράβευσής τους, για τη θέσπιση του θεσμού του «Πρέσβη του Τουρισμού» από το Δημοτικό Συμβούλιο και για το ηλεκτρονικό δίπλωμα, το οποίο θα τους αποσταλεί στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.