Ασαθενής με κορονοϊό για ΓΝ Αμμοχώστου: Ένιωσα ότι ήμουν σε πεντάστερο ξενοδοχείο


Νίκησα τον ιό, δηλώνει ο Χρίστος Τσόκκος ο οποίος πριν από λίγες μέρες έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο Αμμοχώστου. 

Πρόκειται για τον ασθενή που αποθεραπεύτηκε και καταχειροκροτήθηκε από τους επαγγελματίες υγείας φεύγοντας από το νοσοκομείο αναφοράς στις 28 Μαρτίου. Το στιγμιότυπο μάλιστα έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση, ο κ. Τσόκκος ευχαρίστησε τους ιατρούς και νοσηλευτές που όπως είπε δεν έφυγαν λεπτό από το πλευρό του. 

"Νίκησα τον ιό, μου άρεσε η στιγμή που έφυγα, δεν έκρυψα τα δάκρυά μου που μπήκα στο ασθενοφόρο. Σε αυτούς τους ανθρώπους στο νοσοκομείο τους ευχαριστώ πολύ έχουν χιούμορ, είναι καλοί στο λεπτό να σε εξυπηρετήσουν, μπράβο τους στέκονται εκεί δυνατοί μπράβο τους.  Σε κάποια φάση νομίζεις ότι είναι ελεύθεροι ότι δεν έχουν οικογένεια αλλά είναι όλοι εκεί. Έκανα πέντε μέρες με πυρετό αλλά μετά από ενδοφλέβια αντιβίωση είμαι καλά. Μόνο την ώρα που έμπαινα στο νοσοκομείο ένιωθα άσχημα που άδειασε ο διάδρομος για να περάσω. Περίμενα πέντε λεπτά έξω". 

Όπως είπε, όταν έμαθε πως είναι θετικός στον ιό, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. 

"Σκέφτηκα την οικογένειά μου, η γυναίκα μου εργάζεται στο νοσοκομείο". 

Πρόσθεσε πως ένιωσε χαρά και συγκίνηση όταν του είπαν οι γιατροί ότι αποθεραπεύτηκε από τον κορωνοϊό. Δείτε όσα δήλωσε στο βίντεο και ποιο είναι το μήνυμα που στέλνει στους Κύπριους πολίτες.  



ΠΗΓΗ:aplhanews.Live