Ασθενής σε προσωπικό ΓΝ Αμμοχώστου: Ένα ευχαριστώ δεν λέει τίποτα


Με μια συγκινητική επιστολή την οποία εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, ασθενής ο οποίος χθες βράδυ έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αναφοράς, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες δηλώνει την ευγνωμοσύνη του προς όλο το προσωπικό του Νοσηλευτηρίου.

Εκφράζει την βαθύτατη εκτίμηση του προς το έργο και τον αγώνα τον οποίο διεξάγουν άπαντες στην περίθαλψη των ασθενών, αλλά και την φροντίδα και στήριξη που έδωσαν στον ίδιο προσωπικά.

Επίσης μεταξύ άλλων  απευθύνει έκκληση στου πολίτες για τήρηση των μέτρων που έχουν εξαγγελθεί για περιορισμό της διασποράς του ιού. απευθυνόμενος προς το προσωπικό του Νοσοκομείου Αναφοράς.

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Με ένα μεγάλο ευχαριστώ, εμείς οι ασθενείς του Νοσοκομείου Αναφοράς Αμμοχώστου, δεν εξοφλούμε την άπειρη ευγνωμοσύνη μας προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικόν, για την άμεπτη περιποίηση και αποτελεσματική θεραπεία μας. Ευχόμαστε ο Θεός να σας φυλάει δίδει δύναμην εις τον τιτάνιον αγώνα να καταπολεμήσει τον ιό και να σας ανταμείψει εις το πολλαπλάσιο. Ευχόμεθα ο Θεός να σας φυλάει και να σας δίνει δύναμη για την επιτυχή εξόντωση του ιού και είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι θα το επιτύχουμε μαζί με την τυφλή υπακοή κάθε πολίτη εις τα διατάγματα τους κράτους».

1


2


Πηγή:ant1.com.cy