Οικογενειακή τραγωδία: Τι λέει ο αρραβωνιαστικός της 21χρονης


Συντετριμμένος ο αρραβωνιαστικός της άτυχης 21χρονης Μαρίας Χάρπα, η οποία έμελλε να πέσει νεκρή ανήμερα των γενεθλίων, από το όπλο του 23χρονου αδελφού της, ο οποίος ισχυρίζεται πως ενώ το καθάριζε εκπυσοκρότησε. 

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο αρραβωνιαστικός της 21χρονης (να σημειώσουμε ότι ο ίδιος ζήτησε να προβεί σε δηλώσεις), ο οποίος σήμερα είχε κάνει στην αγαπημένη του πρόταση γάμου, ανέφερε «σήμερα έκλεινε 21 χρονών η γυναίκα μου, έκλεινε σχεδόν δύο μηνών το μωρό μας. Έκαμα της τα πάντα, ότι ήθελε...». 

Την ίδια ώρα, ο νεαρός καταφέρθηκε κατά του ΓΕΕΦ, με αφορμή το γεγονός ότι ο 23χρονος είχε στην κατοχή του όπλο και σφαίρες από τον στρατό, ζητώντας επίμονα απαντήσεις. 

«Γιατί αυτό το πράγμα στο ΓΕΕΦ, δώστε μου απαντήσεις. Σιωπίσετε όλοι εδώ. Θέλω να μου πει το ΓΕΕΦ γιατί τούτο το πράμα. Εν γινήσκεται. Έτο έπαιξεν την. Έχασα τη γυναίκα μου εγώ τώρα. Εγώ τι να κάνω τωρά; Εν να πάω μαζί της, έτσι θα κάνω... Αφού θέλουν έτσι, έτσι... Όποιος πεθανίσκει να πιένουμε μαζί του. Γίνεται αυτό το πράγμα; Γίνεται; Θέλω να μιλήσω με το ΓΕΕΦ». 

Δείτε το βίντεο της ιστοσελίδας ΡΕΠΟΡΤΕΡ


ΠΗΓΗ: ΡΕΠΟΡΤΕΡ