Αρνήθηκε να συνευρεθεί μαζί τους, την χτύπησαν με σίδερο και την πέταξαν στην θάλασσα απο ύψος 10 μέτρων

Μιχάλης Αντωνίου

 

Σοκ στο πανελλήνιο και όχι μόνο, έχει προκαλέσει η δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στην Ρόδο, Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες για την υπόθεση ανακρίθηκαν δύο άνδρες, ένας 19χρονος Αλβανός και ένας 21χρονος Ροδίτης, ενώ ο πρώτος φαίνεται να έσπασε κατά την ανάκριση και να ομολόγησε την εμπλοκή του στην δολοφονία. 

Απο την πλευρά του ο Ροδίτης, φάινεται να είναι "σκληρό" καρύδι καθώς  μέχρι στιγμής τηρεί σιγήν ιχθύος. 

Σεξουαλικά τα κίντητρα της δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κίνητρα της εν ψυχρώ δολοφονίας της 21χρονης, φαίνεται να είναι σεξουαλικά. Όπως πληροφορούμαστε οι δύο νεαροί φέρεται να  ζήτησαν απο την φοιτήτρια να συνερευθούν ερωτικά. Όταν οι 21χρονη αρνήθηκε, και καθώς προσπάθησε να φύγει, οι δύο την χτύπησαν με σίδερο στο κεφάλι. Αμέσως η άτυχη φοιτήτρια, έπεσε αναίσθητη στο έδαφος. 

Οι δύο δράστες, τοποθέτησαν την νεαρή κοπέλα στο λευκό βαν που ανήκει ανήκει στον πατέρα του 21χρονου, και την μετέφεραν προς την απομονωμένη παραθαλάσσια περιοχή του κόλπου «Φώκια» όπου και την πέταξαν από ύψος τουλάχιστον 10 μέτρων σε μέρος της παραλίας όπου δεν υπάρχει πρόσβαση από την ξηρά.

Οπως έδειξε η νεκροτομή η κοπέλα είχε χάσει τις αισθήσεις της όταν βρέθηκε στο νερό και ουσιαστικά πνίγηκε στη θάλασσα. 


Στο μικροσκόπιο το κινητό της τηλέφωνο

Στο μεταξύ στο μικροσόπιο των ανακριτών έχει τεθεί και το κινητό τηλέφωνο της νεαρής, όπου εξετάζουν τις τηλεφωνικές κλήσεις της άτυχης φοιτήτριας.