Αρνείται ο οδηγός που χτύπησε την άτυχη Στεφανία

Με διαπληκτισμούς και μεγάλη ένταση ξεκίνησε η δίκη του 24χρονου ο οποίος το 2017 φέρεται να παρέσυρε στο θάνατο την 22χρονη Στεφανία Χρυσοστόμου από το Καϊμακλί, στον αυτοκινητόδρομο Τροόδους-Λευκωσίας, στο ύψος της Κοκκινοτριμιθιάς.


ΠΗΓΗ:reporter.com.cy


 

Κατά τη χθεσινή πρώτη δικάσιμο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας υπήρξε μεγάλη ένταση και διαπληκτισμοί ανάμεσα στις οικογένειες του θύματος και του φερόμενου ως θύτη.

 

Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην χθεσινή διαδικασία το Δικαστήριο, ζήτησε όπως από τις επόμενες δικάσιμους να λαμβάνονται αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

 

Ο κατηγορούμενος είχε αρνηθεί χθες την κατηγορία της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης, με την επόμενη δικάσιμο να ορίζεται στις επτά Δεκεμβρίου.Camera Icon  


Το παιχνίδι της μοίρας
Η άτυχη Στεφανία  είχε εμπλακεί σε τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Τρόοδους, στο ύψος της Κοκκινοτριμιθιάς, στις 24 Ιουλίου 2017 και κατέβηκε από το όχημα της για να διευθετήσουν με τον άλλο οδηγό τα περαιτέρω.

 

Ωστόσο σε κάποια στιγμή, διερχόμενος οδηγός παρέσυρε την 22χρονη με αποτέλεσμα να μεταφερθεί κρίσιμα στο νοσοκομείο.
 

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έδωσαν οι ιατροί για να την κρατήσουν στη ζωή, η Στεφανία υπέκυψε στα τραύματα της και ταξίδεψε στη γειτονιά των αγγέλων.  Το μοιραίο βράδυ, η 22χρονη επέστρεφε στο σπίτι της μετά από επίσκεψη στο σπίτι φίλης της.
 

Η Στεφανία ήταν φοιτήτρια Βυζαντινών και νεοελληνικών σπουδών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και θα αποφοιτούσε το επόμενο εξάμηνο.Camera Icon  

+3